Ochii lui Teo Trandafir, vedeta Kanal D, strălucesc când vorbește despre prieteni. După ce i-au fost alături zeci de ani, Andreea Godeanu, Domn’ Profesor, sau Mircea Badea au trecut prin multe peripeții împreună. „Secretul păstrării prietenilor este să-ți fie alături înainte de a deveni persoană publică. Așa își pot permite să te tragă de mânecă și să-ți spună când o iei razna. Cu unul dintre prietenii mei foarte buni, care se pregătește să intre într-un juriu celebru, am vândut… sticle. Operațiunea se numea „sticliada” și, după ce le spălam temeinic, mergeam la centru. Dacă nimeream una de șampanie, era mare lucru… făcea trei lei”, își amintește prezentatoarea.„Ce s-a scris în presă, poate toată lumea”

Despre cel care i-a fost mereu alături, „domn’ Profesor” (Marian Teodorescu), presa de scandal a spus că i-ar fi… iubit. „Suntem prieteni. Cred că nu am fi rezistat altfel. El are o relație foarte frumoasă cu altcineva”, explică Teo. Cei doi se cunoc din anii 90 și, de curând, au slăbit zeci de kilograme, încurajându-se unul pe altul. „Ne-am tăiat stomacul. Marian are diabet și trebuia să o facă, pentru sănătate. Între noi nu e o relație de iubire și nu au loc pudorile aiuristice, mai ales după cum m-a văzut el la Viena. Domn’ Profesor a însoțit-o pe Teo în Austria, când s-a operat. „E mare lucru să ai alături pe cineva care știe ce se întâmplă. A stat lângă mine non stop, inclusiv la reanimare. Le-a văzut de toate. Îl mai dădeau afară, mai stătea pe coridor, apoi iar revenea lângă pat. El știa germana, altfel n-aș fi știut nici ce vorbesc”, a adăugat ea.

Singura dată când s-a certat cu Mircea Badea, Teo spune că erau nervoși amândoi și nemâncați. „Eram neplătiți de mai multe luni, și s-a iscat cearta dintr-o discuție banală. El spunea că în ritmul ăsta nu mai poate, renunță… A plecat, iar mie mi s-a făcut rău și l-am sunat. S-a întors, imediat, disperat!”, a mai povestit vedeta Kanal D.

De la nuntă, cu bunica lui Domn’ Profesor pe scări

„Nu numai bărbații mi-au fost prieteni”, îmi spune Teo. „Cu Andreea Godeanu mă cunosc din 1994 și mi-a a fost singurul producător, până de curând. Profesional, despărțirea a fost complicată, dar am vorbit și astăzi. Cu ea am făcut prima emisiune radio-televizată, se numea „Postmeridian”. Pe atunci era Andreea Jianu, iar povestea zilei în care a devenit Godeanu, e memorabilă. „Eram cu toții la biserică, iar bunica lui Marian (Domn’ Profesor), care avea peste 80 de ani, a căzut pe scări când încerca să schimbe perdelele. Ne-am dus cu toată nunta la ea. Andreea îmbrăcată mireasă, cu lumânări… Am sunat la salvare. , zice doctorul la telefon. , zic eu. El repetă. Le-am măsurat. Apoi, ne spune să o aducem jos. În timp ce ne chinuiam pe scări, zice bunica: . , îi răspund…”