Evenimentul Zilei > Actualitate > Tensiuni MAJORE între două vedete Pro TV! Și-au aruncat CUVINTE GRELE în direct: „Prima iubită a lui a fost o prepeliță”
Tensiuni MAJORE între două vedete Pro TV! Și-au aruncat CUVINTE GRELE în direct: „Prima iubită a lui a fost o prepeliță”

Tensiuni MAJORE între două vedete Pro TV! Și-au aruncat CUVINTE GRELE în direct: „Prima iubită a lui a fost o prepeliță”

Replici dure între doi jurați de la Românii au Talent. În emisiunea de vineri, cei doi au avut mai multe divergențe și s-a „înțepat” unul pe celălalt, spe uimirea celorlalți concurenți.

Discuțiile au început după ce un concurent care a dansat pe o melodie indiană și nu l-a imperionat deloc pe Mihai Petre. La finalul prestației, concurentul a zăbovit preț de câteva clipe pe scenă pentru a-și căuta lanțul pe care l-a pierdut în timpul prestației.

„Măi, iubitule, ce mai cauți?”, a întrebat ironic Florin Călinescu. Replica lui Mihai Petre a venit imediat: “Te rog, fără „iubitule”. „Dar ce treabă ai tu cum mă adresez prietenilor mei?”, a spus Florin Călinescu.

Apoi, Mihai Petre a precizat că dansul concurentului „arăta ca un ritual de împerechere”, Florin Călinescu aruncând-i imediat replica: „Prima iubită a lui Mihai a fost o prepeliță”. Mihai Petre s-a mulțumit prin a spune „Mulțumesc”.