Evenimentul Zilei > Politica > TENSIUNI URIAȘE în PNL! Un LIDER liberal anunță BOMBA. Orban este ISTORIE: „Nu este exclus ca până la sfârșitul anului…”
TENSIUNI URIAȘE în PNL! Un LIDER liberal anunță BOMBA. Orban este ISTORIE: „Nu este exclus ca până la sfârșitul anului…”

TENSIUNI URIAȘE în PNL! Un LIDER liberal anunță BOMBA. Orban este ISTORIE: „Nu este exclus ca până la sfârșitul anului…”

Sunt nemulțumiri uriașe în interiorul Partidul Național Liberal (PNL) față de conducerea partidului, astfel că nu este exclus un congres până la sfârșitul anului, este declarația incendiară, lansată, joi seara de un lider liberal.
Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a declarat la Antena 3 că sunt foarte mulți oameni nemulțumiți în PNL, iar Ludovic Orban „trebuie înlătural de la conducerea partidului”.
 
„Sunt foarte mulți nemulțumiți, deocamdată sunt discuții de culise dar cred că nu este exclus să organizăm un congres până la sfârșitul anului pentru a schimba conducerea partidului”, a spus Viorel Cataramă la Antena 3.
 
„Ludovic Orban trebuie să fie înlăturat din fruntea PNL. Ludovic Orban nu e o persoană frecventabilă. Nimeni nu îl vrea. Guvernul poate fi dat jos, dar nimeni nu îl vrea premier. Se poate forma o coaliție parlamentară care să preia puterea, dar nu se face pentru că Orban vrea să fie premier. Nu putem să construim această variantă cu Ludovic Orban președinte al PNL”, a mai spus Viorel Cataramă.
 
Cataramă l-a atacat pe șeful liberalilor, cu ocazia organizării unui miting în Piața Victoriei, spunându-i că nu va ieși în stradă, așa cum erau îndemnați toți membrii partidului.
 
Cataramă a replicat că locul partidelor nu este în stradă
 
„Nu merg pentru că locul partidelor nu este în stradă, ci au alte mijloace democratice de a demonstra și a încerca să se opună. În stradă merge societatea civilă care nu are alt loc în care să se manifeste”, a declarat Viorel Cataramă, pentru Mediafax.ro.