Toți sunt fericiți , iar Federer a demonstrat că a făcut cea mai bună alegere din viața sa atunci când a cerut-o pe Mirka de soție. La acel moment, Mirka avea doar 18 ani, iar prietenii din anturajul lui Federer în sfătuiau să renunțe la o asemenea relație.

93,4 milioane de dolari, dintre care 7,4 milioane de dolari din burse de meci şi 86 milioane de dolari din sponsorizări a câştigat Roger Federer în 2019, aproape dublu decât Djokovic

„Erau Jocurile Olimpice de la Sydney când a început să se întâlnească cu Mirka”, a precizat Groeneveld „Toţi i-am spus să nu se încurce cu Mirka, dar el a luat cea mai bună decizie din viaţa lui”

„Refuz să dorm în pat fără soţia mea. Am dorit întotdeauna să avem copii, dar visul meu era să stau cu ea în cameră, nu într-o altă cameră sau la alt etaj. Asta compensează şi dacă schimb o tonă de scutece pentru a-mi trăi visul cu Mirka”, a declarat, la un moment dat, Federer .

Într-o perioadă când Federer era dependent de jocurile video, acesta a afirmat că: „Dacă spune soţia mea să mă opresc, renunţ” Acesta a fost un moment de cotitură în viața sportivului care a demonstrat de apropiaţi sunt cei doi, dar şi influenţa pozitivă avută de Mirka.

Mirka Vavrinec, elveţianca născută în Slovacia a ajuns cel mai sus pe locul 76 WTA. După mai multe accidentări care au ținut-o departe de terenul de tenis, Mirka s-a retras și s-a dedicat familiei în exclusivitate, potrivit digisport.ro