Evenimentul Zilei > Social > Se scumpesc abonamentele! Când vine marea lovitură pentru pentru români. Breaking news
Se scumpesc abonamentele! Când vine marea lovitură pentru pentru români. Breaking news

Se scumpesc abonamentele! Când vine marea lovitură pentru pentru români. Breaking news

Începând de luna viitoare, toți românii care folosesc serviciile acestei companii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Compania Telekom a informat că, începând cu 15 aprilie, se vor scumpi abonamentele la telefonia fixă și mobilă, internet și televiziune pentru clienți obișnuiți, dar și pentru companii.

„Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, spun reprezentanții companiei.

„Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe”, mai adaugă reprezentanții companiei într-un comunicat. 

„Ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul fix și mobil. Chiar și în aceste condiții, clienții noștri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive”, mai spun aceștia.