Evenimentul Zilei > Sport > VESTE URIAȘĂ pentru România! Horia Tecău, în semifinalele probei masculine de dublu la US Open
VESTE URIAȘĂ pentru România! Horia Tecău, în semifinalele probei masculine de dublu la US Open

VESTE URIAȘĂ pentru România! Horia Tecău, în semifinalele probei masculine de dublu la US Open

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, reușind să se impună în fața cuplului Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), cu 6-1, 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.

Tecău și Rojer sunt în premieră finaliști la US Open. Cei doi mai dețin un titlu de Mare Șlem în palmares, obținut în 2015, la Wimbledon.

Cei doi au reușit să se impună în doar 62 de minute, reușind un as, dar și 3 duble greșeli. de asemenea, aceștia au avut 20 de winners și au comis doar 5 erori neforțate. Cuplul Jamie Murray și Bruno Soares au reușit 4 ași, au comis 7 duble greșeli, au avut 20 de winners și au făcut 15 greșeli neforțate, potrivit Agerpres.ro. 

Cuplul Murray și Soares câștigaseră în fața perechii Tecău/Rojer în sferturi la Indian Wells, în acest an, cu 7-6 (5), 6-4. Tecău și partenerul său mai aveau o victorie în fața cuplului Murray/Soares, anul trecut, în sferturi la Cincinnati (ATP Masters 1.000), cu 4-6, 6-2, 11-9.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: