Evenimentul Zilei > Monden > Țeapă! A aflat că nevastă-sa e bărbat după ce s-a însurat. Dăduse pe ea două capre
Țeapă! A aflat că nevastă-sa e bărbat după ce s-a însurat. Dăduse pe ea două capre

Țeapă! A aflat că nevastă-sa e bărbat după ce s-a însurat. Dăduse pe ea două capre

Un bărbat din Uganda, imam de profesie – adică un predicator musulman – a rămas șocat, la două săptămâni după ce s-a căsătorit.

Imamul a aflat că proaspăta lui soţie, pe care a dat două capre, zahăr și sare, este de fapt bărbat. Bărbatul, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, avea funcție de imam, dar a fost suspendat după izbucnirea scandalului, potrivit Daily Monitor. Descoperirea șocantă a pornit de la faptul că un vecin a acuzat-o pe soția bărbatului că i-a furat hainele şi un televizor. Apropiații acestuia spun că soția sa se îmbrăca cu haine de femeie și avea vocea foarte subțire și plăcută.

Cazul a fost reclamat la poliției și, în timpul anchetei, s-a descoperit că soția, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, este bărbat. În timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti. Nabukeera a mărturisit că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru că voia să îl păcălească și să îi ia banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă din partea familiei mirelui, inclusiv două capre, două pungi de zahăr şi un Coran, a fost reținută.