Evenimentul Zilei > Monden > Te ia capul! Cât încasează cea mai sexy prezentatoare din România? Postul plătește prea bine
Te ia capul! Cât încasează cea mai sexy prezentatoare din România? Postul plătește prea bine

Te ia capul! Cât încasează cea mai sexy prezentatoare din România? Postul plătește prea bine

Este vorba de Anreea Mantea, prezentatoarea emisiunii de succes „Puterea dragostei”. Vedeta încasează lunar sume la care unii doar visează.

Deși banii sunt o problemă generală în România și nu mulți oameni se pot lăuda cu un salariu de invidiat, nu este și cazul Andreei Mantea, pe care televiziunea „o tratează” excepțional.

Fiind una dintre cele mai sexy femei din România, vedeta dă bine pe sticlă, iar fanii o urmăresc cu drag, având și un stil intrigant de a prezenta emisiunile.

Prezentatoarea încasează sume colosale de la Kanal D pentru prezentarea emisiunii „Puterea Dragostei”, care și-a atras audiența prin momentele inedite petrecute între mai mulți tineri ce își caută adevărata iubire, scrie Cancan.

Aflându-se de mai bine de 10 ani în trustul Kanal D, Andreea Mantea a crescut treptat și a ajuns să încaseze în cont sume frumușele de bani pentru activitatea sa.

Astfel, Andreea Mantea ar primi, de la Puterea Dragostei, suma de 8.000 de euro pe lună, sumă ce unii oameni nu o pot economisi într-o viață întreagă.