Patru dintre actorii îndrăgitului serial de comedie, Las Fierbinți, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait, se pregătesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Sala Palatului. După succesul de anul trecut, cei patru și-au propus să repete experiența și să-i înveselească pe români preț de câteva ore cu glume noi, special gândite pentru acest eveniment.

“Show de stand-up la Sala Palatului! Ce vorbești dom’le! Să performezi în fața a 4000 de oameni și ei să mai și râdă de ceea ce spui tu. Pentru că anul trecut au râs… da, da chiar și la mine :)). Ăsta cred că e visul oricărui comediant, iar eu fiind începător oarecum în treaba asta, pentru mine e… ia uite că nu îmi găsesc cuvintele… e maxim! Frumos! Abia aștept! Mă apucă emoțiile de pe acum. Parcă văd că iar nu mai dorm cu 2 săptămâni înainte. ”, a declarat Mihai Rait – Warm-up Artist al evenimentului.

“E indicat să fiți la spectacolul ăsta dacă vreți să începeți  anul viitor cum trebuie. Eu vă zic: cine o să vină la spectacol și trimite acest mesaj la încă zece prieteni, e fericit tot anul 2016! E garantată treaba! Dacă ignorați acest mesaj și nu-l  trimiteți la încă zece persoane, o mare nenorocire vă așteaptă! Au pațit-o și alții… L-au ignorat și au rămas acriți și fără zâmbet tot anul!  Încercați și dacă nu o să fie așa, puteți să îmi scrieți un mail în care să îmi reproșați tot felul de lucruri, pe adresa nuesteoadresadevarata@gmail.com. Deci, ne vedem acolo! Aveți grijă!”, a spus Costi Diță – Warm-up Artist al evenimentului.

Adrian Văncică, Main Artist al spectacolului, a completat: “ Sunt pregătit pentru întâlnirea de anul acesta de la Sala Palatului și zău că am emoții. Avem glume noi, că doar ni s-au întâmplat multe anul ăsta, și îi așteptăm pe toți cei care au chef de râs zdravăn, pe cei care ne știu de la televizor și nu ne-au văzut niciodată live, pe cei care nu știu ce înseamnă stand-up comedy și vor să afle acum, pe cei care nu merg în cluburi pentru că îi deranjează fumul, dar și pe cei familiarizați cu acest gen! O să fie un spectacol cu subiecte pe care fiecare le-a gustat la un moment dat.”

“Românul se pricepe extraordinar de bine să facă haz de necaz și să râdă cu poftă, chestie pe care alte nații o privesc cu invidie. Noi vă invităm să veniți și anul acesta la un spectacol de stand-up comedy mega ultra original, cu glume desprinse și inspirate din viața noastră, dar și a voastră”, a spus Mihai Bobonete – Main Artist al evenimentului.