Evenimentul Zilei > Actualitate > „Tăticul petrecerilor din Londra”, SENZAȚIE într-un club de fițe din Mamaia. Milionarul de origine franceză a plătit 25.000 € pentru un „DINOZAUR”
„Tăticul petrecerilor din Londra”, SENZAȚIE într-un club de fițe din Mamaia. Milionarul de origine franceză a plătit 25.000 € pentru un „DINOZAUR”

„Tăticul petrecerilor din Londra”, SENZAȚIE într-un club de fițe din Mamaia. Milionarul de origine franceză a plătit 25.000 € pentru un „DINOZAUR”

După ce, sâmbătă, s-a întâmplat un lucru nemaivăzut în România, când ”Regina șampaniilor” s-a ”spart” la Mamaia, o altă super-aroganță, de care este responsabil cel supranumit ”Tăticul petrecerilor din Londra” s-a petrecut într-un club de fițe din Mamaia.

Duminică, în Loft Mamaia, capul de afiș, în materie de aroganțe, l-a ținut unul dintre cei mai bogați cetățeni străini care a ales să petreacă la noi în țară, Fred Moss, cel supranumit ”Tăticul petrecerilor din Londra”.

Milionarul de origine franceză, care este patronul unui renumit club din Capitala Regatului Unit, a reușit să atragă atenția tuturor în momentul în care la masa lui și-a făcut apariția, în cel mai grandios mod, o șampanie ”Dinozaur”, o sticlă de Armand de Brignac de 9 litri învelită în foiță de aur.

Pentru aroganța sa, care a luat ochii tuturor, milionarul a scos din buzunar o mică avere. Mai exact, pentru ”Dinozaurul” de 9 litri învelit în foiță de aur, celebrul om de afaceri din Londra a plătit 25.000 de euro, o sumă la care mulți dintre români doar visează. La masa bogătașului au curs valuri de Armand de Brignac.

Cine este Fred Moss

Fred Moss este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie. Celebrul bărbat ce și-a încordat mușchii la LOFT Mamaia și care a plătit 25.000 de euro pentru ca la masa lui să curgă valuri de Armand de Brignac deține unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Londra, Maddox Club, acolo unde celebritățile din Regat și nu numai scot sume fabuloase pentru a ocupa o masă VIP. Prețul pentru cea mai simplă masă în clubul lui Fred este de 8.000 de lire sterline.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.