Evenimentul Zilei > Politica > CUM AR FI MURIT TATĂL lui Dragnea? Pe urmele liderului PSD. Trecutul neştiut
CUM AR FI MURIT TATĂL lui Dragnea? Pe urmele liderului PSD. Trecutul neştiut

CUM AR FI MURIT TATĂL lui Dragnea? Pe urmele liderului PSD. Trecutul neştiut

Satul în care a copilărit Liviu Dragnea se află într-un loc unde veștile circulă foarte repede. Așa că sătenii cunosc mai multe amănunte despre viața tumultoasă a liderului PSD.

„Chiar dacă s-a născut în Gratia (judeţul Teleorman), Liviu Dragnea a copilărit în satul Pleaşov, acolo de unde erau originari părinţii lui, Dumitru şi Stanca. Şi astăzi, la decenii bune de când Liviu a plecat să cucerească scena politică, vecinii rămaşi în Pleaşov vorbesc despre familia actualului lider PSD, existând aspecte nedezvăluite până acum”, scrie Stirilekanald.ro.

De exemplu, Dumitru Peşte, vecin şi apropiat al familiei lui Liviu Dragnea, ne-a povestit o variantă incredibilă privind modul în care Dumitru Dragnea, tatăl lui Liviu, ar fi murit în 2004, la 72 de ani.

„Nu ştiu cum să-ţi explic precis, ca să nu mint, că sunt om bătrân, dar – pe auzite – a luat viagra şi trebuie sa aibă muiere lângă el. Nu avea femeia lângă el!”, a mărturisit bătrânul, care le-a arătat jurnaliștilor şi casa părintească a familiei Dragnea, astăzi renovată şi cea mai frumoasă construcţie din sat.

„Aşa l-a mângâiat pe el, Florian, dar Dumitru era în catalog. Îl ştiam bine, ia uite, domnule, păi stătea peste drum, la casa aia din spate, e învelită cu fier din ăla roşu. Taică-său era bun aşa cum era”, a continuat vecinul lui Dragnea, care ne-a lămurit şi de ce părintelui liderului PSD – miliţian pe vremuri – i se spunea Florian, deşi în acte era trecut Dumitru. Nea Dumitru a fost şi la înmormântarea vecinului său, Dumitru Dragnea.