Sub sloganul "Să vorbim despre o Românie mândră şi prosperă. Despre noi şi despre viitor", liderul PNL şi-a lansat site-ul tarticeanu.ro care include şi un blog, în care îşi prezintă proiectele, dar şi sfaturile primite de la mama sa în perioada tinereţii.

"Lasă-mi adresa ta de e-mail ca să fii parte din proiectul meu", îi invită Tăriceanu pe vizitatori încă de la accesarea paginii de internet.

Acesta îşi prezintă mesajul către ilfoveni şi discuţiile avute cu aceştia în ultimele zile şi anunţă că în curând va deschide şi secţiunea de blog.

"Primul pas a fost site-ul. Împreună vom face şi al doilea pas. Pregătesc blogul şi vreau să fii primul care va răspunde la prima postare. Blogul va fi mai personal, mai direct, mai interactiv. Lasă-mi adresa ta şi vei fi primul care va şti ziua şi ora exactă când voi scrie prima postare", îi îmbie acesta pe cititori.

Pagina de internet include şi o secţiune în care Tăriceanu vorbeşte despre familia sa şi activitatea desfăşurată până în prezent.

"Îmi amintesc că mama mi-a spus când eram tânăr că pot realiza orice îmi doresc, atât timp cât muncesc şi am curajul să îmi iau viaţa în propriile mâini. Acest mesaj m-a urmat în tot ce am făcut în viaţă", spune Tăriceanu.

El arată că, la fel ca mulţi alţi ilfoveni, lucrează în Bucureşti, dar locuieşte în Ilfov, unde a găsit liniştea necesară pentru a face faţă vieţii trepidante de la oraş.

"Aici vreau să îi văd pe copiii mei crescând. Putem privi cu încredere spre viitorul Ilfovului şi al României. România poate deveni a şaptea putere economică a Europei. Împreună putem oferi fiecărui ilfovean şi fiecărui român o viaţă mai bună", îşi încheie premierul caracterizarea.