Evenimentul Zilei > Politica > TĂRICEANU, reacţie după declaraţiile ministrului Justiţiei: „Dacian Cioloş ar TREBUI să o bage mai DES în ŞEDINŢĂ pe doamna PRUNĂ”
TĂRICEANU, reacţie după declaraţiile ministrului Justiţiei: „Dacian Cioloş ar TREBUI să o bage mai DES în ŞEDINŢĂ pe doamna PRUNĂ”

TĂRICEANU, reacţie după declaraţiile ministrului Justiţiei: „Dacian Cioloş ar TREBUI să o bage mai DES în ŞEDINŢĂ pe doamna PRUNĂ”

În urma declaraţiilor făcute de Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, conform cărora drepturile omului sunt „un lux teoretic”, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, spune că premierul Dacian Cioloş ar trebui să o bage pe Prună mai des în şedinţă.

„Cel mai bine ar fi să nu mai vorbească, pentru că, de câte ori vorbește, spune numai enormități. Lucrul acesta — că discuția despre drepturile omului este un lux — din partea unui ministru al Justiției nu ar fi meritat decât o singură atitudine. Și din partea presei, dar și din partea premierului — să o demită imediat. Prin urmare, după asemenea declarații, eu vă spun că, din punctul de vedere al ALDE, aceasta este ceea ce trebuie să se întâmple: să-i ceară demisia și să o trimită la plimbare pe doamna Prună”, spune Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de facebook.

Raluca Prună a declarat pe pagina sa de socializare că ordonanţă de urgenţă a Guvernului cu privire la interceptări nu restrânge drepturi şi libertăţi, ci le face “efective”.

“Cu o urmărire penală şi o combatere a infracţionalităţii slabe, discuţia despre drepturi e un lux teoretic”. CITEŞTE MAI MUTLT…