Evenimentul ZileiPoliticaTăriceanu îşi pune cenuşă în cap: Greşelile coaliţiei de guvernare pe graţiere şi coduri penale

Tăriceanu îşi pune cenuşă în cap: Greşelile coaliţiei de guvernare pe graţiere şi coduri penale

Tăriceanu îşi pune cenuşă în cap: Greşelile coaliţiei de guvernare pe graţiere şi coduri penale
Coaliţia de guvernare a subestimat reacţiile din spaţiul public referitoare la graţiere şi coduri penale, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Cred că ar fi trebuit în prealabil o anumită pregătire în sens comunicaţional. E un deficit pe care, eu, coparticipant în această coaliţie, mi-l asum. E adevărat că nu am anticipat ceea ce a urmat: descinderea preşedintelui la şedinţa de guvern, manifestaţia de stradă, preşedintele care se duce în mijlocul participanţilor să-i aţâţe şi continuarea acestui război. Probabil că am subestimat reacţia sistemului", a afirmat duminică Tăriceanu, la B1 TV. 

"Am avut o discuţie astăzi nu numai cu Liviu Dragnea, dar şi cu alţi colegi din PSD şi ALDE. Nu avem de gând să renunţăm. Avem această legitimitate politică care este mai puternică decât orice alt guvern. Este un guvern care nu are nici o lună de la învestire, care poate cu anumite sincope pe care le observ şi eu, o să meargă înainte. Este şi o lipsă de experienţă a unora, dar o să depăşim acest moment", a punctat Tăriceanu. 


Accesează: