TÂRGUL lui Soros. Dacă Europa VREA să SCAPE de IMIGRANȚI, TREBUIE să PLĂTEASCĂ 30 de MILIARDE de EURO PE AN
Editura Evenimentul si Capital

TÂRGUL lui Soros. Dacă Europa VREA să SCAPE de IMIGRANȚI, TREBUIE să PLĂTEASCĂ 30 de MILIARDE de EURO PE AN

Autor: | | 2 Comentarii | 8202 Vizualizari

Între bunăstarea migranților și existența Uniunii Europene, Soros pare sa fi ales construcția europeană, cel mai drag proiect al multi-miliardarilor din selectul Club Bilderberg.

Genorozitatea care îl face să finanțeze cu miliarde de dolari organizații precum ”Black Lives Matter” sau ONG-urile care salvează imigranți în Marea Mediterană, pare să fi lăsat locul unui meschin calcul.

Europa nu e încă pregătită să voteze pentru anularea propriei identități. Migranții și descendenții lor nu reprezintă încă o forță suficient de puternică la urne iar tinerele generații occidentale ( crescute în religia multiculturalismului, care neagă nu numai existența raselor, dar și a genurilor) nu au încă drept de vot.

Ca urmare, Soros se întoarce cu mâna întinsă și o ofertă de pace spre „rasistul” electorat european. Cum ne-am mai fript cu astfel de filantropi și eliberatori de-a lungul istoriei, n-ar fi rău să ascultăm cu atenție ce ne propune.

Soros apreciază în Observațiile transmise Consiliului European pentru Afaceri Externe dorința “Europei de a întinde o mână de ajutor țărilor africane și celor de pe alte continente și de a ajuta regimurile înclinate spre democrație. Asta ar putea ajuta aceste state să ofere educație și locuri de muncă cetățenilor, ceea ce ar însemna că aceștia nu ar mai avea motive să plece și, chiar dacă ar vrea să vină în Europa, nu ar mai exista motive să fie considerați refugiați.

În același timp, țările Europei ar putea primi imigranți din acestea țări sau din alte zone pentru a-și asigura forța printr-un proces controlat. Un astfel de Plan Marshall va reduce numărul refugiaților din motive politice întărind regimurile democratice din țările în curs de dezvoltare”.

Cu alte cuvinte, tot din banii contribuabilului european va fi plătită pacea. Dar măcar pe străzile Europei va curge mai puțin sânge. E însă puțin probabil că noul plan Marshall va aduce o schimbare majoră în viața bieților oameni din lumea a treia.

Accesul la Planul Marshall va fi probabil îngrădit de tot felul de comitete și comiții care vor cere statelor dornice tot felul de concesii politice și avantaje economice (cum s-a întâmplat, de altfel, și în cazul aderării României la Uniunea Europeană). Că bogații lumii, prin politicienii europeni pe care îi sprijină, să ia partea leului din acest ajutor dezinteresat, n-ar fi nicio surpriză.

Dar să-l ascultăm în continuare pe George Soros, pentru că încă nu a lansat marea lovitură. Filantropul american spune că în ciuda generozității europene, „realitatea prezentului este sub așteptări, În primul rând și cel mai important, Uniunea Europeană nu are o politică unificată în ceea ce privește migrația.

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Pagina 1 din 2
Tag-uri: soros, migranti, europa, ueStirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate