Evenimentul Zilei > Actualitate > Supărat pe Cristian Preda şi „Sulfamida” Barbu, Becali se aliază cu C.V. Tudor: PDL a ţinut coada în sus!
Supărat pe Cristian Preda şi „Sulfamida” Barbu, Becali se aliază cu C.V. Tudor: PDL a ţinut coada în sus!

Supărat pe Cristian Preda şi „Sulfamida” Barbu, Becali se aliază cu C.V. Tudor: PDL a ţinut coada în sus!

Consiliul Naţional al PNG-CD a decis vineri în unanimitate să participe la alegerile locale şi la cele generale în alianţă cu PRM, a anunţat preşedintele PNG, George Becali.

"Hotărârea preşedinţilor de organizaţii ale PNG a fost să facem alianţă cu PRM, 99% au fost pentru PRM pentru că celelalte sunt partide mari şi ne dizolvăm în ele şi nu mai avem nici un fel de valoare, pentru că o să avem prea multe de negociat cu ei şi nu o să ne bage în seamă. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu PDL, unul spune aşa, unul spune aşa, deşi eu PDL-ului i-am dat munca mea patru ani de zile, au avut Consiliul General al Bucureştiului şi nu le-am cerut niciodată nimic. Au avut pe mână un buget de 20 de miliarde de lei, au făcut ce au vrut, au avut voturile PNG pentru a avea majoritate. Nu le-am cerut niciodată nimic şi au mai ţinut şi coada pe sus", a spus Becali.
El a adăugat că în alegerile locale şi în cele generale PRM şi PNG vor avea candidaţi comuni la toate funcţiile, în toate localităţile din ţară şi în Capitală.
Becali despre Vadim: "Omul ăsta m-a scăpat din pușcărie"
"Nu ştiu ce va fi. Sunt un om credincios. Şi când cade un fir de păr Dumnezeu este. Este un pas important, nu unul de 2 lei, care poate hotărî noua conducere a ţării. Aşa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a întins o mână când am fost în temniţă. Dacă nu era Vadim, puteam să fiu condamnat. Zic că poate Dumnezeu a vrut ca astăzi să fie aşa. Eu nu puteam din cauza celor din spate, dar şi aşteptam un răspuns de la PDL. Oamenii au stat la 7 capete. Dar de ce să se dizolve PNG-ul, să se dizolve ei. Eu am intrat alături de un frate mai mare. C.V. Tudor. Eu voi fi un camarad alături de el. Candidaţii îi vom stabili în comun, dar mai mult Corneliu Vadim Tudor, că el este fratele mai mare, el hotărăşte, iar eu mă supun. Omul ăsta până la urmă m-a scăpat din puşcărie, ştiu eu dacă nu mă lăsau acolo dacă nu venea Vadim să mă pună candidat la europarlamentare? Dacă acum sunt europarlamentar ăştia nu-şi permit să mă condamne pe nedrept. Vadim m-a ajutat, mi-a întins o mână când mi-a fost mai greu în viaţă. Recunoştinţa rămâne în sufletul meu toată viaţa"l", a spus Becali.
Pedeliștii, acuzați că țin coada sus
Deşi la  Bucureşti se vorbea de o alianţă electorală între PDL şi PNG, Becali a   explicat că acest lucru nu mai este valabil.
"Ce am avut cu PDL la Consiliul General va fi până la final, încă o lună jumătate  două. Aş vrea să mă înţeleagă doamna Udrea pe care o respect şi o admir şi ca  om, şi ca politician şi ca femeie, deşi tovarăşul meu Vadim o spună altfel despre ea. Aş vrea să mă înţeleagă că nu pot să dizolv un partid numai aşa de dragul de a susţine pe dumneai sau PDL la Primăria Capitalei, mai ales că  ţin şi coada în sus după cum sunt cum sunt", a mai spus Becali, referindu-se la criticile formulate la adresa sa de Cristian Preda şi de "Sulfamida" Barbu.
Europarlamentarul recunoaşte, însă, că şi-ar fi dorit o alianţă la nivel naţional cu PDL. "De ce să nu recunosc că da? Normal", a spus Becali.
CITIȚI ȘI:

  • Gigi Becali, pus să-și ceară scuze
  • Cristian Preda: "Singura contribuție pozitivă a lui Becali în politică ar fi tăcerea"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: