Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânără din Cluj, DEZBRĂCATĂ și DROGATĂ, surprinsă plimbându-se în plină zi pe stradă! Trecătorii i-au făcut poze
Tânără din Cluj, DEZBRĂCATĂ și DROGATĂ, surprinsă plimbându-se în plină zi pe stradă! Trecătorii i-au făcut poze

Tânără din Cluj, DEZBRĂCATĂ și DROGATĂ, surprinsă plimbându-se în plină zi pe stradă! Trecătorii i-au făcut poze

O tânără din Cluj a fost surprinsă mergând dezbrăcată pe stradă, în plină zi. Ulterior s-a aflat că femeia era drogată, după cum precizează Ziar de Cluj.

Un videoclip cu o tânără, care defila goală pușcă pe stradă, ca și cum se afla pe podium, a făcut deliciul internetului. Fata din Cluj s-a plimbat timp de 30 de minute dezbrăcată pe stradă, după care a intrat într-un hotel.

Potrivit informațiilor dezvăluite de sursa citată, tânăra era drogată. S-a plimbat timp de 30 de minute prin cartierul Bună Ziua, din Cluj, apoi a intrat în Grand Hotel Italia, umblând și acolo, prin hotel, dezbracată.

Are o siluetă fabuloasă! Cea mai frumoasă femeie din Balcani este româncă – GALERIE FOTO de colecţie

Angajații hotelului nu au sunat la Poliție, ci au lăsat-o pe tânără să se manifeste. Din informațiile acestora, tânăra avea momente de luciditate, în care izbucnea în plâns și se întreba de ce este dezbrăcată.

"- Atingeti-ma pe p…, ca imi place", dupa care iar plangea si nu intelegea de ce a ajuns acolo, precizează angajații hotelului, citați de Ziar de Cluj.

Deocamdată nu a fost demarată nicio anchetă în acest caz și nu se cunosc infomații suplimentare despre tânăra teribilistă.

Ce fac asiaticele când cred că nu le vede nimeni? Imagini indecente cu răspunsurile… Foto galerie + 18