Evenimentul Zilei > Social > TÅRGURI
TÅRGURI

TÅRGURI

Unde poţi să-ţi cauţi slujbă.

„JobShop“. De astăzi şi până pe 21 martie, la Timişoara are loc cea de-a XV-a ediţie a „JobShop“, eveniment naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi. Târgul, organizat de Asociaţia studenţească Best Timişoara, se va desfăşura la Universitatea Politehnică Timişoara, în incinta Facultăţilor de Electrotehnică şi Mecanică. Vor participa 40 de companii, din diverse domenii de activitate. Pentru detalii, accesează http://www.JobShop.ro/timisoara.

„Angajatori de top“. În perioada 21-22 martie, firma de recrutare Catalyst Solutions va organiza, la Sala Palatului din Capitală, a IV-a ediţie a târgului „Angajatori de top“. Companii din domenii ca telecom, bancar, IT&C, consultanţă, auto şi inginerie vor oferi 3.000 de locuri de muncă pentru tineri profesionişti. Pentru detalii, accesează www.hipo.ro.

„JOBfest 2008“.
Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă şi compania Perform Resurse Umane vor organiza, în intervalul 11-12 aprilie, cea de-a III-a ediţie a târgului de locuri de muncă pentru tineri şi studenţi, „JOBfest 2008“. Acţiunea are loc la Cercul Militar Naţional din Bucureşti. Pentru detalii, accesează www.jobfest.ro.