Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională

Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională

Suveranistul Luis Lazarus, candidatul pentru Parlamentul European al partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă, a încasat în anul fiscal 2023 sume foarte mari de la multinaționale.

Este vorba despre Facebook Irlanda, de la care a primit 51.199 de dolari. Alți 16.530 de euro i-a primit de la altă multinațională, YouTube, din publicitatea online, potrivit declarației de avere a acestuia, citată de defapt.ro.

Șoșoacă și Luis Lazarus primii pe listă

Senatoarea Diana Șoșoacă și prezentatorul TV Luis Lazarus sunt cele două nume care deschid lista partidului SOS România la europarlamentare, potrivit informațiilor de pe site-ul Biroului Electoral Central. Pentru a fi aleși în forul legisltiv de la Bruxelles cei doi au nevoie ca partidul din care fac parte să treacă de pragul de 5% din voturile valabil exprimate.

Luis Lazarus nu are mașină

Declarația de averea lui Lazarus mai arată că acesta nu deține bunuri imobiliare pe numele său (case, terenuri) și nu nu este proprietarul vreunui autovehicul. În schimb, cunoscutul prezentator TV a investit circa 31.000 de dolari în cryptomonede și deține peste 44.000 de euro în depozite și conturi curente la la CEC și Banca Transilvania. El mai are în posesia sa obiecte de artă, bijuterii și ceasuri învaloare de 26.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

LuisLazarus nu este acționar la vreo companie, însă este președintele unui ONG din Ștefăneștii de Jos, denumit Patria.

Vacanțe exotice în Bahamas

În ianuarie 2024, suveraniștii Luis Lazarus și Gheorghe Piperea s-au lăudat pe Facebook cu vacanțe exotice, în Occident, departe de România.

În ianuarie 2024, Lazarus publica o fotografie alături de prietena sa, pe o plajă din Bahamas: „Am schimbat decorul și … temperatura! Vă pupăm cu drag, de undeva de departe! Un an nou cu multe succese!”. „Salutări de acolo de unde iarna nu vine niciodată!”.

Bahamas este un stat insular, din Marea Caraibilor, nu departe de Florida, celebru pentru industria turismului, dar și pentru serviciile financiare offshore.