Evenimentul Zilei > Social > Sute de oameni furioși au luat cu asalt străzile din Caracal. Demisie în PSD!
Sute de oameni furioși au luat cu asalt străzile din Caracal. Demisie în PSD!

Sute de oameni furioși au luat cu asalt străzile din Caracal. Demisie în PSD!

Sute de caracaleni au ieșit în stradă, miercuri seara, în memoria Alexandrei, dar și pentru a protesta față de modul în care au acționat autoritățile.

Sunt tineri, copii, dar și vârstnici. Au venit părinți cu copii în cărucioare, dar și tineri cu biciclete sau pe jos și profesori.  Ei spun că nu se mai simt în siguranță și se tem pentru viața copiilor lor.

Gazeta de Sud a postat un videoclip scurt cu protestul oamenilor care spun că nu mai au nicio speranță că România se îndreaptă spre ceea ce îşi doresc.

Dacă era cineva din neamul lor, tot așa făceau, așteptau dimineața?“, întreabă protestatarii și le cer celor din case să li se alăture. Ei au obținut și autorizație pentru acest protest.

Gazeta de Sud scrie că protestul a început pe platoul Primăriei Caracal. Oamenii au pornit în marș către sediul poliției Caracal și s-au îndreptat spre casa lui Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea celor două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Consilierul local PSD Toma Prună a demisionat, miercuri, din Consiliul local. El și-a explicat gestul că, date fiind evenimentele tragice, simte că nu-i mai poate reprezenta pe caracaleni.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: