Survivor All Stars: Strategia lui Zanni a funcționat. Cine este concurentul care pleacă acasă

Survivor All Stars: Strategia lui Zanni a funcționat. Cine este concurentul care pleacă acasă Sursa foto. Survivor Romania

Cu doar câteva săptâmâni înainte de marea finală Survivor All Stars, fostul câștigator al competiției a fost eliminat în urma duelului. Așadar, concurenții au în față o săptămână plină de surprize, mai ales că Zanni o va proteja pe Ștefania Stănilă.

Eliminare surpiză la Survivor All Stars

Alex Delea este următorul concurent care părăsește Survivor All Stares. Vor intra la duel Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Zannidache, Sorin Pușcașu. Fostul băiat de suflet al cântărețului Alex Velea a trasat plamul de acțiune pentru Faimoși. Așa se face că Faimoșii rămași în competiție vor propune la duel câte un concurent din tabara adversă.

„În aceasta săptămână, la Survivor România All Stars, Zanni găsește un dinte pe care îl va folosi in Consiliu pentru a o proteja pe Ștefania Stanila. Ștefania Stefan, deținătoarea colanului de imunitate îl va propune pe Zanni pentru duel.

Războinicii - Survivor All Stars

Sursă foto: Pro TV

10 concurenți au rămas în lupta pentru premiul de 100.000 de euro

La votul colectiv, în urma unei strategii făcute de Zanni, Faimoșii rămași în competiție vor propune fiecare câte un Războinic, câte un concurent diferit. Astfel, la duel vor intra ca vot colectiv Delea, Ciobanu, Sorin și Robert și Zanni propus de Ștefania Stefan. În urma duelului, Delea va fi eliminat!

Ne puteți urmări și pe Google News

De menționat, pe durata acestor jocuri, cu o singură excepție, la ultima imunitate, când ia și colanul, Iancu nu reușește să treacă de prima rundă în jocurile pentru imunitate”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

Zanni Survivor

Sursa: Arhiva EVZ

Zanni, strategul Faimoșilor la Survivor All Star

Doar 10 concurenți au mai rămas în lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Alex Delea, concurentul eliminat în această săptămână a fost cea mai mare amenințare pentru pariticipanții rămași în joc. În topul eficacității, Alex este pe locul doi, imediat după Sțefania Ștefan.

Din cele 59 de trasee, Alex Delea a pierdut doar 25 de probe. Pe locul trei se află Zanidache cu 47 de puncte câștigate din 83 posibile. Robert Moscalu este pe locul 5 cu 44 de victorii și 33 de lupte piedrute. TJ Miles are 45 de puncte, iar pe ultimul loc se află războinicul Sorin Pușcașu, cu mai multe înfrângeri decât victorii.

Finala Survivor România All Stars se joacă la finalul lunii mai și va fi transmisă în direct din Dominicană. Concurenții au revenit pentru scurt timp în țară, unde își vor petrece Sărbătorile Pascale alături de familie și de apropiați.