Scandal la Survivor All Stars. Zanni s-a certat cu toți colegii pentru Ana Porgras

Scandal la Survivor All Stars. Zanni s-a certat cu toți colegii pentru Ana Porgras Sursa foto: Facebook

Ultimul consiliu de la Survivor All Stars a schimbat multe lucruri în cele două tabere din competiție. Ana Pal a fost salvată de Războinici, iar cea care a intrat la duel cu Alexandra Ciomag a fost Ana Porgras. Din Republica Dominicană a plecat Alexandra Ciomag. Eliminarea a strârnit multe controverse în cele două tabere.

Controverse după ultima eliminare de la Survivor All Stars

Andrei Ciobanu a declarat că Zanni și-a făcut un plan pentru a o salva pe Ana Porgras, concurenta pentru care are o slăbiciune, și pentru a o elimina pe Alexandra Ciomag. El a spus că va fi mai atent la Zanni pentru că are strategii foarte bine puse la punct.

ana porgras

Sursa foto Youtube

„Zanni nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag. Cumva, el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles lucrul ăsta. Nu a fost chiar pe față. Înțeleg că Zanni este un om inteligent, un strateg foarte bun și o să fiu foarte atent. A fost genial Zanni. Nici eu nu mă gândeam la treaba asta. A speculat momentul și a atacat imediat. Dacă mai exista încă un minut două de convingere, sunt sigur că ar fi putut să schimbe ceva. Deși, dacă eram în locul lui Ana Pal, nici eu n-aș fi dat. E șansa ta, joac-o până la capăt. Ceea ce au pregătit și au vrut să facă Războinicii, n-au reușit”, a spus Andrei Ciobanu.

Survivor All Stars

Sursa foto PRO TV

Zanni, disperat să nu o piardă pe Ana Porgras

Iancu Sterp consideră că Zanni a fost disperat să nu o piardă pe Ana Porgras și că nu s-a gândit la consecințe.

Ne puteți urmări și pe Google News

„L-am văzut pe Zanni disperat când și-a dat seama că Ana Porgras e la duel. De aia a încercat să ia simbolul, să facă orice e posibil doar să nu ajungă Ana la duel. El și-a făcut cu mâna lui acest lucru, pentru că el a folosit prima dată împotriva noastră. Ei cred că se pot juca cu mintea noastră, dar noi ne jucăm cu mintea lor”, este și părerea lui Iancu Sterp.

Iancu Sterp, dezamăgit de Andrei Ciobanu

Iancu Sterp a mai spus că este dezamăgit de Andrei Ciobanu de când s-a mutat la Faimoși. Fratele lui Culiță Sterp a spus că Ciobanu este în stare să facă orice pentru a rămâne în competiția de la PRO TV.

„Sunt dezamăgit de Andrei Ciobanu, ca prieten și ca și oponent. De când a plecat în echipa roșie a tot pus paie pe foc. A greșit față de toți Războinicii și față de mine, ca și prieten, prin atitudinea lui.

El acum încearcă cu orice preț să rămână în competiție și nu se gândește deloc la echipa albastră. Se gândește la el, cum să-i fie lui bine și să aibă drumul cât mai lung acolo, printre coechipierii lui roșii”, a spus Iancu despre Andrei Ciobanu.