Survivor All Stars. Concurentul care a plecat acasă cu 100.000 de euro

Survivor All Stars. Concurentul care a plecat acasă cu 100.000 de euro Sursă foto: Pro TV

Filmările pentru competiția din Republica Dominicană s-au încheiat, iar concurenții s-au întors în țară. Cu toate acestea, fanii Survivor nu au aflat încă numele vedetei care a reușit să obțină marele premiu. Totuși, unul dintre concurenți s-a dat de gol cu un detaliu, imediat după revenirea în România.

Survivor All Stars. Zanni, câștigătorul marelui premiu?

După întoarcerea în țară a celor care s-au întrecut în Dominicană, șirul speculațiilor legate de numele câștigătorului au continuat să curgă. Având în vedere că vor mai urma noi ediții Survivor All Stars, concurenții nu pot dezvălui cine a luat trofeul.

Survivor All Stars

Sursa foto: Facebook

Totuși, unul dintre cei care au luat parte la acest sezon el emisiunii a stârnit suspiciunea fanilor. După ce s-a întors din Republica Dominicană, Zanni a postat o imagine pe Instagram cu trofeul Survivor în mână. Gestul său a dat curs unor reacții din partea urmăritorilor.

Imaginea a fost surprinsă în sezonul 2 al emisiunii

O parte dintre fanii faimosului au înțeles că imaginile postate de acesta provin din sezonul 2 al emisiunii. În urma competiției precedente, acesta a fost declarat învingător. Alți urmăritori ai acestuia spun că scopul său a fost să lase de înțeles că a reușit să câștige și acest trofeu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar dacă șirul întrebărilor din partea fanilor este unul lung, Zanni nu a oferit vreun răspuns în acest sens.

Zanni

Sursa foto: Instagram

Marea finală de la Survivor All Stars 2024

Cele două echipe s-au întors din Republica Dominicană, însă în curând se vor întoarce acolo pentru marea finală a competiției. Marea finală a Survivor All Stars 2024 va avea loc pe data 30 mai. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu ar fi cei trei concurenți care ar fi reușit să se lupte pentru marele premiu. Până în punctul respectiv, parcursul lor ar urma să fie plin de tensiuni și conflicte. Marele premiu stabilit pentru această ediție este în valoare de 100.000 de euro.