Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză uriașă pentru fanii serialului de succes ”Star Wars”
Surpriză uriașă pentru fanii serialului de succes ”Star Wars”

Surpriză uriașă pentru fanii serialului de succes ”Star Wars”

Adria Arjona se alătură lui Diego Luna în distribuţia noului serial ''Star Wars''.

Fanii serialului ”Star Wars” au un motiv de bucurie, deoarece vor fi reluate filmările unor noi episoade. Actorul mexican Diego Luna va juca alături de actrița latino-americană Adria Arjona, noul serial fiind dedicat personajului Cassian Andor.

Cine sunt protagoniștii noului serial

Fiica solistului guatemalez Ricardo Arjona este născută în Puerto Rico. Ea s-a făcut cunoscută la Hollywood jucând în filme cum ar fi „Pacific Rîm: Uprising” (2018), „Triple Frontier” şi „6 Underground”, ambele din 2019.

Diego Luna a condus distribuţia superproducţiei „Rogue One: A Star Wars Story” (2016) alături de Felicity Jones. El va fi protagonistul noului serial care va relata povestea membrului forţelor rebele Cassian Andor.

Ce actori vor mai juca în noua producţie de televiziune

Tony Gilroy este unul din scenariştii filmului „Rogue One”. El va fi directorul de creaţie al noului proiect.

În afară de cei doi actori, mai este confirmată participarea actorilor Stellan Skarsgard, Genevieve O’Reilly, Denise Gough şi Kyle Soller

Disney a avut un mare succes cu „The Mandalorian”. Filmul a fost primul spin-off „Star Wars” cu actori reali şi cu chilianul Pedro Pascal ca vedetă. El a fost vârful de lance al lansării în noiembrie a platformei sale digitale Disney+.

Disney are în vedere şi alte producţii de televiziune derivate din universul „Star Wars”, dar şi un serial despre Obi-Wan Kenobi în care Ewan McGregor va juca rolul principal, potrivit agerpres.ro. 

Războiul stelelor (engleză Star Wars) este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic, concepută de George Lucas. Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 de 20th Century Fox și a devenit un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă, după care au urmat încă două filme, difuzate la distanță de trei ani. La șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o nouă trilogie a cărei acțiuni se petrece înaintea celei dintâi, tot la o distanță de trei ani, iar ultimul film a fost difuzat în 19 mai 2005.

În 2012, compania Walt Disney a cumpărat Lucasfilm, obținand dreptul de a distribui toate filmele viitoare. Astfel, în 2015 a fost începută o a treia trilogie care are loc după evenimentele celei originale, precum și două filme antologice, ce au drept protagoniști personaje diferite, dar se leagă cu povestea principală, ci anume „Rogue One” și „Solo”.

Din 2008, câștigurile seriei de filme formată din șase părți Războiul stelelor au fost totalizate la aproximativ 4.3 miliarde $, făcându-l să fie a treia serie cu cele mai mari încasări din lume, după seria James Bond și Harry Potter.