Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRIZĂ pregătită de Mircea Badea protestarilor! Emisiune INEDITĂ realizată de prezentatorul Antenei 3
SURPRIZĂ pregătită de Mircea Badea protestarilor! Emisiune INEDITĂ realizată de prezentatorul Antenei 3

SURPRIZĂ pregătită de Mircea Badea protestarilor! Emisiune INEDITĂ realizată de prezentatorul Antenei 3

Mircea Badea pregătește o surpriză celor care îl urmăresc, dar și celor care l-au amenințat cu moartea. La o zi după ce a dezvăluit public că a primit foarte multe amenințări cu moartea în urma mitingului Mircea Badea a făcut un anunț important.

Badea a informat, pe pagina personal de Facebook, că în această seară va face o emisiune de trei ore alături de un alt prezentator de la Antena 3. Potrivit mărturisirilor lui Mircea Badea, în timpul ediției speciale vor rula imagini în premieră de la protestul diasporei.

Pe lângă acele imagini nemaivăzute din timpul mitingului diasporei, Mircea Badea a spus că va arăta la TV plângerea penală pe care a depus-o împotriva celor care l-au amenințat cu moartea, cancan.ro.

“Diseara, impreuna cu Razvan Dumitrescu, facem emisiune trei ore. Va fi fabuloasa. Avem mega imagini, pe care le vom difuza in premiera. Le vom analiza strict logic si in comparatie corecta cu situatii perfect similare din tarile civilizate.

Plus un bonus: plangerea mea penala impotriva celor care au amenintat cu moartea/agresiunea pe feisbuc(spatiu public).” este mesajul scris de prezentator pe pagina lui de Facebook.

Ieri, după ce a făcut postarea în care mărturisea că a fost amenințat cu moartea, Mircea Badea a a postat pe Facebook capturi la mai multe mesaje alarmante, pe care le-a primit.