Evenimentul Zilei > Actualitate > Surpriza anchetatorilor. Ce au descoperit în „vestita” groapă din curtea lui Dincă
Surpriza anchetatorilor. Ce au descoperit în „vestita” groapă din curtea lui Dincă

Surpriza anchetatorilor. Ce au descoperit în „vestita” groapă din curtea lui Dincă

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a prezentat detalii despre ce au descoperit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde oamenii legii bănuiau că ar exista dovezi ce ar putea conduce către finalizarea anchetei despre crimele de la Caracal.

Practic, oamenii legii au găsit în locul unui munte de dovezi o grămadă de pet-uri, cârpe si alte deșeuri.

„Nu avem alte probe de ADN nici în ceea ce o privește pe Alexandra, nici în ceea ce o privește pe Luiza. S-a săpat acolo pentru că aveam date și indicii pentru că acolo s-ar putea afla ceva, deoarece crescuse vegetație în zonă, erau niște pietroaie suspecte. Nu a indicat el locul unde să fie săpat. Nici măcar nu este în curtea casei sale, ci în zona corturilor amplasate de anchetatori. Am avut surpriza ca acolo, în momentul când s-a săpat să fie descoperite foarte multe deșeuri. Era o groapă de deșeuri, de plasticuri, cârpe, spărturi de asfalt pe care le-a adunat de undeva și le-a adus acolo, unele chiar proaspete. Orice om venit acolo, se închină și se minunează de ceea ce găsește acolo”, a declarat Tonel Pop.

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind, la acel moment, acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, anunță Antena3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: