Evenimentul Zilei > Sport > Suporterii unei echipe din România se pregătesc să-și concedieze patronul
Suporterii unei echipe din România se pregătesc să-și concedieze patronul

Suporterii unei echipe din România se pregătesc să-și concedieze patronul

Suporterii se pregătesc să ia povara Dinamo de pe umerii lui Ionuț Negoiță.

Suporterii echipei Dinamo anunță iminenta plecare a finanțatorului Ionuț Negoiță din Ștefan cel Mare. Într-un efort comun al fanilor și al fostelor glorii, se încearcă finanțarea clubului prin donații. Robert Thomas, reprezentant al suporterilor, a declarat că transferul de putere se va face cât de curând.

„Nu există niciun dubiu în privința faptului că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la Dinamo. Noi ne vom ocupa de lucrul acesta, să preluăm Dinamo cât mai repede. El nu mai vrea de foarte mult timp să fie acolo, dar încă este. Este o legendă că se joacă de-a vânzarea și atrage investitorii la discuții”, a spus Thomas, conform sport.ro.

Reprezentantul DDB a mai afirmat că s-au făcut mari eforturi pentru a atrage oameni cu bani care să suțină acest proiect.

„Am făcut eforturi să atragem investitori serioși, de aceea am avut anumite dubii care s-au adeverit. Dacă se concretizează ceva, e vorba despre acest imprumut de 500.000 de euro, înseamnă ca sunt în regulă. Încă nu au venit banii, vorbim despre un împrumut care urmează să se concretizeze.

S-a vorbit de suporterii care au salvat-o pe Dinamo în presa internațională. Vrem să atragem investitori serioși. Suntem pregătiți să mai plătim, însă nu până se clarifică lucrurile legate de investitorul acestuia și intervenția lui. S-a cerut garanția din partea noastră și a clubului să vorbim cu cineva care poate arăta o sumă de bani.

Dacă un investitor poate negocia acum pentru Dinamo, este datorită faptului că suporterii au intervenit în salvarea clubului. Am reușit să plătim salariile pe februarie-martie. Dacă nu reușeam asta, se ajungea la faliment”, a mai spus Thomas pentru sursa citată.

Ultima tentativă a lui Ionuț Negoiță de-a scăpa de clubul Dinamo s-a dovedit a fi un eșec lamentabil. La fel ca și celelalte încercări. Omul de afaceri a negociat cu un grup de investitorii din Spania, dar a acuzat că aceștia nu prezentau garanții financiare serioase.