Evenimentul Zilei > Monden > Superstarurile de la Hollywood joacă în „Dubai: A Story Takes Flight”
Superstarurile de la Hollywood joacă în „Dubai: A Story Takes Flight”

Superstarurile de la Hollywood joacă în „Dubai: A Story Takes Flight”

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson și Zoe Saldana colaborează cu Dubai Turism pentru producția „Dubai: A Story Takes Flight”

Este vorba despre un film de scurtmetraj, în care cele trei actrițe își joacă propriul rol, pornind în călătorii de explorare a Dubaiului, pline de inspirație, căutare, descoperiri și conexiuni.

Sub semnatura regizoarei Reed Morano, premiată Emmy și Director’s Award, cunoscută pentru stilul său cinematografic natural și intruziv, filmul captează esența fiecărei actrițe și relația personală dintre ele, surprinzând în același timp și frumusețea orașului.

 

„Una dintre plăcerile mele atunci când călătoresc este să mă conectez cu adevărat cu orașul respectiv, cu oamenii săi și cu partea de cultură locală. Dubai este special pentru că este un loc de contopire. Atât cei născuți aici, care sunt atât de mândri de moștenirea lor, cât și cei care au ajuns recent aici, aducând cu ei propriile valori și tradiții, toți contribuie la scrierea unei viitoare povești a orașului. Timpul petrecut de mine în Dubai a fost peste orice m-am așteptat și încă mi-a rămas atât de mult de văzut.”, a declarat actrița câștigătoare de Oscar, Gwyneth Paltrow.

 

„A Story Takes Flight” este aparte de orice alt film tocmai pentru că vorbește despre caracterul definitoriu al orașului nostru. Este o poveste despre modul în care fiecare persoanaă îl descoperă interacționând efectiv cu Dubai”, a afirmat Issam Kazim, CEO Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing.