SuperLiga. FC Botoșani a învins Politehnica Iași cu 2-1, într-un meci decisiv din play-out

SuperLiga. FC Botoșani a învins Politehnica Iași cu 2-1, într-un meci decisiv din play-out Sursa foto: FC Botoșani/ Instagram

SuperLiga. FC Botoșani s-a impus împotriva echipei Politehnica Iași cu scorul de 2-1, sâmbătă, pe terenul propriu, într-o partidă din etapa a doua a fazei play-out.

Alin Roman a deschis scorul pentru Poli Iași în minutul 26, iar FC Botoșani a întors rezultatul în ultima jumătate de oră, grație golurilor marcate de Victor Dican în minutul 68 și de argentinianul Enzo Lopez în minutul 75.

FC Botoșani obține victoria împotriva Politehnicii Iași în SuperLiga

Poli Iași a pierdut ambele partide din play-out și a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie, înregistrând două înfrângeri și trei remize.

FC Botoșani a înregistrat șapte etape fără victorie, acumulând trei remize și patru înfrângeri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În sezonul regulat, FC Botoșani a câștigat meciul de acasă cu scorul de 2-1, iar partida disputată la Iași s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

SuperLiga. AFC Botoşani - FC Politehnica Iaşi 2-1 (0-1), Stadion Municipal - Botoşani

Au marcat: Victor Dican (68), Enzo Lopez (75), respectiv Alin Roman (26).

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Alexandru Filip (Constanţa); al patrulea oficial: Robert Avram (Piteşti)

Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Marin Barbu, potrivit Agerpres.

Superliga

SuperLiga. Sursa foto: Facebook

Antrenorul Bogdan Andone, lacrimi de fericire

La finalul partidei, Bogdan Andone s-a pus în genunchi și a început să plângă de fericire. Membrii staff-ului au venit să-l îmbrățișeze, iar apoi a făcut un tur al stadionului, întâmpinat de ropotele de aplauze ale celor peste 3.000 de spectatori prezenți.

Ca rezultat al acestei partide, Botoșani rămâne pe ultima poziție în SuperLiga, cu 14 puncte acumulate, dar se află acum la doar un punct distanță față de Dinamo, care nu a evoluat în această etapă.

Cu toate acestea, antrenorul a ținut să-și laude jucătorii pentru performanța obținută.

Bogdan Andone

Sursa foto: Facebook

„Au dat dovadă de mare caracter și personalitate. Merită felicitați din drum. Nu e simplu să joci în situația și în poziția în care suntem noi. Eu zic că echipa a făcut partide bune. Ne-a lipsit rezultatul. Nu e ușor să fii egalat sau învins în prelungiri.

Eu știu cât muncesc și cât de dificil e. Mai sunt de jucat meciuri din etapă. E clar că avem nevoie și de jocul rezultatelor. Sper să avem șansă din punctul ăsta de vedere. Trebuie să arătăm ca astăzi în fiecare meci”, a declarat Bogdan Andone, după meciul din SuperLiga.