Elena, fiica Loredanei Groza si a lui Andrei Boncea, si-a sarbatorit ieri majoratul cu o petrecere ”glitter” in care fiecare invitat a fost rugat sa poarte ceva stralucitor. Printre invitati s-au aflat desigur colegii de scoala ai Elenei, prietenele ei cele mai apropiate, bunicii si multi membri ai familiei extinse, trupa Loredanei, echipa de la Vocea Romaniei, dar si vedete care o cunosc de cand s-a nascut.

Pe langa cadourile speciale si emotionante, Loredana si Andrei Boncea i-au mai facut o surpriza Elenei: l-au invitat pe Mihail sa cante ”Ma ucide ea”, una dintre piesele preferate ale sarbatoritei. Momentul a fost unul foarte emotionant pentru ca Elena nu se astepta la un asemenea invitat, ea fiind o fana a lui Mihail la ale carui concerte a fost de-a lungul timpului.

Smiley, bun prieten cu Loredana, dar si cu Elena, n-a venit cu mana goala ci, pe langa multe jucarii mari de plus, i-a adus si pe cei patru baieti de la Shot, trupa pe care a lansat-o recent.

”Acum 18 ani aduceam pe lume fiinta cea mai iubita din univers, pe Elena!!! Azi e majoratul ei… Cand au trecut anii, de la o mogaldeata cu nasul in vant la o domnisoara, am fost martora transformarilor ei!!! La Multi Ani printesa mea!!! Sa fii fericita si sa ai parte de o viata ca in povesti, printesa mea! Te iubesc si iti multumesc ca m-ai ales sa iti fiu mama!”, a scris Loredana pe facebook.

Petrecerea s-a incheiat aproape de dimineata, dupa ce a fost degustat tortul cu trei etaje iar majoritatea invitatilor artisti au urcat rand pe rand pe scena intr-un concert improvizat, insotit de multe hohote de ras si incheiat cu un foc de artificii.