Evenimentul Zilei > Actualitate > SUA au adus în Germania patru PĂSĂRI UCIGAȘE de PRADĂ. De ce tremură Vladimir Putin | GALERIE FOTO
SUA au adus în Germania patru PĂSĂRI UCIGAȘE de PRADĂ. De ce tremură Vladimir Putin | GALERIE FOTO

SUA au adus în Germania patru PĂSĂRI UCIGAȘE de PRADĂ. De ce tremură Vladimir Putin | GALERIE FOTO

SUA au trimis în Germania patru avioane de vânătoare F-22 Raptor, un avion cargo şi aproximativ 60 de militari. Aceștia au ajuns vineri la baza aeriană Spangdahlem din Germania, pentru a participa la exerciţii militare ale NATO, au anunţat Forţele Aeriene americane.

 PORTAVIONUL ZBURĂTOR al SUA pune cercetătorii pe JAR. Cum arată COLOSUL U.S.S. Macon | GALERIE FOTO 

Este pentru prima dată când avioanele F-22 au fost trimise în Europa. Avioanele vor participa la exerciţii cu partenerii NATO până la jumătatea lunii septembrie, conform Mediafax.

"Această mobilizare susţine evoluţia forţei noastre aeriene şi demonstrează angajamentul nostru faţă de securitatea europeană", a declarat comandantul forţelor aeriene americane din Europa şi Africa, generalul Frank Gorenc.

Exerciţiile le vor oferi piloţilor avioanelor de vânătoare şansa de a se antrena alături de diferite aeronave, precum F-15 Eagles şi F-16 Fighting Falcons, au precizat Forţele Aeriene americane.

Avionul de vânătoare Raptor este cel mai modern din arsenalul SUA. Un aparat costă 140 de milioane de dolari, potrivit producătorului Lockheed Martin, iar imaginile din GALERIA FOTO de mai sus sunt fascinante!.


 BLINDAJ vs. BETON ARMAT. Ce se întâmplă când un TANC RUSESC se izbeşte cu toată viteza de un zid din beton | GALERIE FOTO 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: