O studentă s-a sinucis pentru că a lăsat-o prietena

O studentă s-a sinucis pentru că a lăsat-o prietena

O studentă de la Facultatea de Teatru şi Film din Cluj Napoca s-a sinucis în această dimineaţă, în camera ei, din căminul 14 din campusul studenţesc Haşdeu.

Andreea Buzan a fost găsită de poliţişti spânzurată, cu un cearceaf, de un dulap din incinta camerei. În ultimul an, aceasta este a treia sinucidere din Campusul Haşdeu. Dacă la ultimele două cazuri, studenţii s-au sinucis din cauza situaţiei şcolare, în cazul Andreei Buzan, aceasta s-a sinucis din dragoste pentru colega de cameră.

Înainte de a se sinucide, studenta a lăsat două bilete de adio, dintre care unul este adresat unei alte femei care se numeşte Emma. "Emma, te iubesc. Iartă-mă pentru tot ce ţi-am făcut", scrie în primul bilet.

Al doilea mesaj conţine mesaje ciudate, scrise de o persoană care are clare tulburări psihice. "Am chemat moartea cu disperare şi în final am îmbrăţişat-o".

Ne puteți urmări și pe Google News

Colega de cameră a fost cea care a anunţat Poliţia. Tânăra s-a întors sâmbătă seara la cămin şi a descoperit-o pe Andreea Buzan spânzurată de dulapul din cameră. Surse judiciare susţin că Emma era chiar colega de cameră şi că nu este exclus ca între două tinere să existe o relaţie de dragoste. "Facem investigaţii să descoperim ce anume s-a petrecut acolo. Cert este că studenta care s-a sinucis era cunoscută cu probleme psihice, fiind internată în 2010 într-o clinică de specialitate, şi pentru care urma un tratament. Este posibil ca între cele două tinere să existe o relaţie", spune un poliţist care anchetează cazul.

În cursul aceste zile, părinţii colegei de cameră, misterioasa Emma, au venit la CLuj şi au dus-o acasă. "Au lăsat-o cât să dea o scurtă declaraţie la Poliţie după care au plecat", a spus un student din căminul 14.