Evenimentul ZileiSocialStudent de top la o universitate americană. Universitatea Tiffin din SUA a venit în România.

Student de top la o universitate americană. Universitatea Tiffin din SUA a venit în România.

Student de top la o universitate americană. Universitatea Tiffin din SUA a venit în România.
Student de top la școală americană. Universitățile din străinătate au schimbat strategia. Nu mai vin doar în căutare de studenți din România, ci acum investesc în țara noastră.

Universitățile din străinătate au  schimbat strategia. Nu mai vin doar  în căutare de studenți din România, ci acum investesc în țara noastră. Universitatea Tiffin din SUA a deschis la București prima facultate 100% americană – Facultatea de Administrarea Afacerilor. Cei care se înscriu în anul universitar 2019 – 2020 beneficiază de burse în valoare de 4.000 Euro. 

Absolvenții de liceu au acum oportunitatea de a urma un program de licență 100% american fără să fie nevoiți să plece la studii peste ocean, pentru că la București a fost deschisă Facultatea de Administrarea Afacerilor, de către renumita Tiffin University din Ohio, SUA. 

Cursurile sunt predate în campusul amenajat în centrul capitalei, de către profesori americani, care vin special în România, în acest scop. Numele cursurilor, tematica, forma de predare și de desfășurare, precum și studiile de caz sunt identice cu ceea ce se predă în Statele Unite, programa școlară fiind aceeași. 

La Facultatea de Administrarea Afacerilor a Tiffin University se pot înscrie absolvenți români de liceu, dar și străini. Admiterea se face pe baza de dosar, ce trebuie să conțină și un certificat care să ateste cunoașterea limbii engleze, precum și susținerea unui interviu. 

Diploma de licență este emisă direct din Statele Unite, acreditată de Universitatea Tiffin Ohio și recunoscută peste tot în lume, inclusiv de Ministerul Educației din România. 

Cei care se înscriu în anul universitar 2019 – 2020 beneficiază de o bursă în valoare de 4.000 de euro, valabilă în fiecare din cei patru ani de studiu.  

„Sistemul educațional este bazat pe programa americană și se axează pe metoda «learning by doing». Propunem astfel o experiență completă, cu accent pe rezultate tangibile, care vor schimba perspectiva asupra sistemului de învățământ. Programul Tiffin BBA reprezintă trecerea într-un me-diu de afaceri ancorat în realitate, ce se va dovedi o valoare adăugată importantă pentru orice student care face această alegere”,a declarat Dr. Lillian Schumacher, președinte Tiffin University, Ohio..

Programul Facultății de Administrarea Afacerilor a Tiffin University presupune 20 de module ce se desfășoară pe durata a patru ani. Fiecare modul durează trei săptămâni, cursurile fiind ținute de luni până vineri, de profesorii veniți din Statele Unite. 

„Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin garantează studenților că vor deprinde un set de abilități adaptate realității actuale a lumii afacerilor. Studenților li se asigură anual programe de internship remunerate, la companii de top din România”, a adăugat Marius Mihailescu, Managing Partner Tiffin University Romania.”

Vrei să fii student de top?

Mai multe informatii despre înscrierea la  Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin gasiti pe site-ul oficial al Universității, sau pe canalele de social media Facebook și Instagram.


Accesează: