Evenimentul Zilei > Actualitate > STRICAŢII DIN RUSIA au lovit năprasnic la final de an. Alcool, droguri şi creiere depravate. Galerie FOTO
STRICAŢII DIN RUSIA au lovit năprasnic la final de an. Alcool, droguri şi creiere depravate. Galerie FOTO

STRICAŢII DIN RUSIA au lovit năprasnic la final de an. Alcool, droguri şi creiere depravate. Galerie FOTO

O serie de fotografii cu ruşi aflaţi în ipostaze mai mult decât dubioase, au fost postate pe reţelele de socializare. Bărbaţii şi femeile care apar în poze par a nu se sinchisi deloc de posturile penibile în care au fost surprinşi.

Ruşii care apar în fotografiile postate pe reţelele de socializare par a fi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor halucinogene. Aceştia au fost fotografiaţi în ipostaze incredibile, spre stupefacţia oamenilor obişnuiţi.

Recent, ministrul rus al Sănătăţii, Veronika Skvorţova, declara că, consumul de băuturi alcoolice a scăzut în Rusia cu 80% în ultimii 5-7 ani. Ea a subliniat progresele făcute în combaterea alcoolismului, informează agenţia EFE.

„Am reuşit să reducem cu 80% consumul de băuturi alcoolice pe cap de locuitor”, a spus Veronika Skvorţova în intervenţia ei la a 9-a ediţie a Forumului Gaidar, organizat în fiecare an de Academia de Economie şi Administraţie Publică.

De asemenea, graţie politicilor guvernamentale 'a crescut cu 40% numărul persoanelor care practică activ sport', a adăugat ministrul rus al sănătăţii, subliniind în plus şi progresele făcute împotriva tabagismului. 'În cinci ani am reuşit pur şi simplu să reducem cu 22% numărul fumătorilor adulţi', în rândul copiilor şi adolescenţilor scăderea fiind şi mai mare, de peste 60%, a precizat Skvorţova.

Ea a mai subliniat că pentru anul în curs 'prioritatea absolută' pe care o va urmări este lupta împotriva cancerului, menţionând că în anul 2018 resursele financiare destinate chimioterapiei vor creşte cu 80% faţă de anul trecut.

FOTO: klyker.com

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: