Bărbatul, scoţian din Glasgow, se afla împreună cu familia în aeroport, înainte de a se îmbarca pe zborul EasyJet. După cum relatează Mirror, această familie de scoţieni, după o călătorie în Franţa, era pe punctul de plecare de la Nisa la Edimburgh, dar în momentul încărcării bagajelor, surpriză: un troller depăşea cu mult greutatea admisă ca bagaj de mână, iar familia ar fi trebuit să scoată din buzunar încă 100 de euro.

Capul familiei, fără să se sinchisească de nimic, s-a hotărât să îmbrace mai mult de 13 tricouri şi cămăşi una peste alta, iar rezultatul l-a satisfăcut, trollerul cântărea mai puţin şi putea fi dus direct la bord pentru a putea fi depozitat în lăcaşul special destinat. Filmuleţul, făcut de fiul său, cu Josh Irvine procedând în felul acesta, a fost publicat pe Twitter unde a devenit imediat viral.

”Am avut ceva probleme când am fost supuşi controlului de siguranţă, fiindcă toţi se gândeau că facem contrabandă cu cine ştie ce produse, pe care le ascundeam sub haine. Din fericire totul a mers bine şi ne-am îmbarcat economisind mai mult de 100 de euro”, a a explicat fiul lui Irvine, care a devenit deja un idol al web-ului. Video AICI.

Citește și: