Evenimentul, desfăşurat în perioada 22-25 mai 2015, la Milano, reprezintă pentru creatoare o recunoaştere a eforturilor sale de a promova designeri internaţionali în România şi, totodată, a interesului pe care piaţa românească îl prezintă pentru marii creatori de modă.

O tradiţie în lumea modei internaţionale

Eli Lăslean, cunoscută şi ca stilistă a Primei Doamne a României, Carmen Iohannis (creatoarea i-a realizat lui Carmen Iohannis rochia pe care Prima Doamnă a îmbrăcat-o la Palatul Peleş, cu ocazia zilei de naştere a Principesei Margareta), îşi transpune cele două decenii de experienţă în modă în colecţii unice, dar a dezvoltat şi un concept multibrand, prezent la nivel naţional, ce reuneşte creaţii vestimentare semnate Sonia Peña, Demetrios, Cosmobella si Gattinolli Couture.

"Invitaţia Agenţiei Italiene de Comerţ Exterior (ICE)  de a  reprezenta România în cadrul evenimentului Sposa Italia este, pentru mine, o deosebită onoare. Pe tot parcursul activităţii mele am încercat să ofer femeilor bucuria de a îmbrăca o ţinută perfectă, care să le reprezinte şi astfel a luat naştere conceptul multibrand ELLIS Luxury. Sper ca, în urma acestei participări, să putem extinde portofoliul de branduri pe care îi reprezint în România, eleganţa femeilor de aici şi înclinaţia către frumos fiind recunoscută de către designerii italieni" a declarat creatoarea.

O tradiţie în lumea modei internaţionale, evenimentul Sposa Italia reuneşte anual cei mai mari creatori din Europa, care îşi prezintă în avanpremieră noile colecţii dedicate evenimentelor speciale, în faţa a milioane de vizitatori din întreaga lume. Pe lângă prezentările spectaculoase, evenimentul oferă designerilor şi o valoroasă platformă de networking, aceştia putând  încheia partneriate de succes la nivel internaţional.

Te-ar putea interesa și: