Evenimentul Zilei > Actualitate > Stenograme explozive în cazul Caracal. Procurorul Vasilescu a pus mâna pe telefon și…
Stenograme explozive în cazul Caracal. Procurorul Vasilescu a pus mâna pe telefon și…

Stenograme explozive în cazul Caracal. Procurorul Vasilescu a pus mâna pe telefon și…

Dosarul Caracal cunoaște un nou episod mai mult sau mai puțin controversat. România TV a publicat o discuție între mătușa Luizei și procurorurul Vasilescu.

Ruda Luizei Melencu i-a explicat procurorului că a primit o mulțime de mesaje și filmulețe care pot să dovedească faptul că Luiza este în viață. Procurorul Vasilescu i-a transmis acesteia să nu mai creadă „toate prostiile” și să lase autoritățile să își facă treaba.

Convorbirea dintre mătuşa Luizei şi procurorul Vasilescu durează 46 minute şi 4 secunde. Alina Vasile şi soţul său îi spun procurorului că au fost contactaţi de diverse persoane care le-au dat informaţii mai mult sau mai puţin credibile despre dispariţia Luizei, între care şi un anume Genes, din Caracal, căruia i-a dispărut fata în urmă cu 20 de ani.

Cum poate fi încurcată o anchetă….deja încurcată?

Liviu Vasilescu o sfătuieşte pe mătuşă să nu mai vorbească cu astfel de persoane, motivând că acestea ar putea încurca ancheta, notează România TV.

Spre finalul convorbirii, procurorul Vasilescu îi impune mătuşii Luizei să nu mai vorbească deloc cu Monica Melencu, mama fetei, despre acest caz:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE