Evenimentul Zilei > Justitie > Cazul Caracal. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, ar putea fi eliberat
Cazul Caracal. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, ar putea fi eliberat

Cazul Caracal. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, ar putea fi eliberat

Ștefan Risipițeanu, bărbatul reținut pentru c-ar fi violat-o pe Luiza Melencu, este descris de vecinii săi din Caracal ca fiind „ratat”. Acesta provine dintr-o familie săracă, iar acum ar putea fi cercetat în libertate.

Ștefan Risipițeanu trăia din ajutor social și muncea în gospodăria lui Gheorghe Dincă pentru bani și țigări. Vecinii lui Risipițeanu spun că făcea crize de epilepsie, motiv pentru care „cădea pe drum o dată la două-trei luni”. Ei cred că bărbatul considerat complicele lui Gheorghe Dincă nu ar fi putut să o violeze pe Luiza Melencu.

Ștefan Risipițeanu a contestat măsura arestării preventive

Ștefan Risipițeanu este cosiderat complice al criminalului din Caracal, după ce anchetatorii au găsit mai multe probe împotriva sa. Oamenii legii au stabilit că individul a profitat de fetele răpite de Gheorghe Dincă, iar astfel l-au băgat în spatele gratiilor. Recent, acesta a cotestat măsura autorităţilor şi ar putea fi eliberat.

Este greu de crezut acest lucru, mai ales că faptele pentru care este acuzat sunt extrem de grave, însă famiile victimelor aşteaptă cu sufletul la gură sentinţa. Mâine, Ștefan Risipițeanu are termen la Tribunalul Olt, iar atunci se va decide soarta sa.

Potrivit anchetatorilor, Risipițeanu ar fi violat-o pe Luiza Melencu

Informații din dosar: „În aceeași perioadă, în baza unei unice rezoluții infracționale, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul G.D. (Gheorghe Dincă) a întreținut în mod repetat mai multe raporturi sexuale cu victima M.L.M., în vârstă de 18 ani, la unul dintre aceste acte materiale, săvârșit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan și inculpatul R.Ș. (Ștefan Risipițeanu).

În sarcina acestuia s-a reținut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuința inculpatului D.G. din Caracal, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M.

În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreținerea de raporturi sexuale cu victima, iar ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleași zile, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a întreținut raporturi cu victima M.L.M”, au precizat procurorii, potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: