Evenimentul Zilei > Social > Ştefan Hruşcă a colindat Capitala de două ori în aceeaşi seară
Ştefan Hruşcă a colindat Capitala de două ori în aceeaşi seară

Ştefan Hruşcă a colindat Capitala de două ori în aceeaşi seară

Seară magică, în compania celui mai iubit colindător! Ştefan Hruşcă a colindat capitală în seara de 14 decembrie 2015, de la ora 17:30 şi de la ora 20:00. Două săli pline l-au primit cu zâmbete, bucurie şi aplauze, iar artistul le-a dăruit cele mai frumoase melodii de Crăciun, povestiri şi poveţe.

Cu mic, cu mare, bucureştenii s-au strâns luni seară în inima capitalei, la Teatrul Naţional, pentru a-l primi pe cel ce vesteşte în fiecare an, Crăciunul! Doamne, domni, copii, bunici – cu toţii au venit să îl asculte pe cel ce este „simbolul colindului românesc”. Sala Mare a Teatrului Naţional s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei ce au umplut-o în două rânduri, la ora 17:30 şi la ora 20:00.

„Dascălul de colinde” le-a pregătit admiratorilor săi atât colinde, cât şi piese de pe noul album – „Cântece de acasă”. La ambele concerte, publicul a aplaudat şi a cântat alături de artist. Acesta a primit cadouri şi flori de la copii, cantautorul maramureşean bucurându-se de faptul că micuţii au fost aduşi la un concert de colinde de părinţii lor, pentru a cunoaşte tradiţiile şi datinile strămoşeşti.

A nins la concertele lui Hruşcă

Chiar dacă doar pe scenă, la concertele de luni seară ale celebrului colindător a nins! Pe ecranul din spatele artistului – pe care s-au proiectat scene de poveste şi imagini feerice, au căzut milioane de fulgi de zăpadă, ce au completat atmosfera de Crăciun dată de colindele lui Hruşcă şi de bradul împodobit, de pe scenă.

„Mulţam frumos de această seară minunată”, a spus colindătorul spre sfârşitul concertului, îndemnându-i pe toţi cei din sală să meargă să-şi colinde familia, prietenii şi vecinii.

După al doilea spectacol, Ştefan Hruşcă a dat autografe pentru toţi cei ce îl aşteptau în foaierul sălii de concert. „Hruşcă are o voce caldă, divină şi transmite sentimentele de care are nevoie sufletul nostru în această perioadă. Ne-a încântat cu repertoriul lui bogat şi cu harul lui! A fost superb!”, declara o doamnă la ieşirea din sală, conform unui comunicat de presă.

Turneul naţional de colinde va trece în această seară prin Braşov, unde va susţine tot două concerte. Următoarele oraşe în care Ştefan Hruşcă va concerta sunt: Alba Iulia, Deva, Cluj-Napoca, Cristian, Sighişoara, Timişoara, Arad, Oradea, Piteşti, Iaşi, Suceava, Tg. Neamţ, Piatra Neamţ, Bacău, Focşani. Turneul Naţional „Leru-i Ler” se încheie pe 28 Decembrie 2015, la Galaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele pentru concertele lui Ştefan Hruşcă se pot achiziţiona din reţeaua BILETOO.RO, de la casieriile sălilor de spectacol, de la magazinele Flanco, de la Librăriile Librarium, magazinele Diverta, Domo, Vodafone, Orange, CarrefourCei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro, STARTICKETS.ro!

Foto: Mihai Vasilescu