La ceremonie a luat parte tatăl său, soția Catherine Zeta-Jones şi de partenera din pelicula ''The China Syndrome'', Jane Fonda.

"Când am auzit pentru prima oară că Michael va primi o stea, m-am gândit: "Ce a durat atât de mult?" Mai ales că el a fost mereu înaintea tuturor", a declarat Fonda în cadrul ceremoniei.

Jane Fonda, fiica lui Henry Fonda, a spus că atât ea, cât și Douglas se confruntă cu provocarea de a fi născuți în ”regalitatea” de la Hollywood și sunt nevoiți să-și găsească drumul în această lume.

"Am fost suficient de norocos să fac parte atât din Hollywoodul clasic, cât şi din noul Hollywood", a spus Michael Douglas. Acesta s-a arătat onorat că face parte din cele peste 2.600 de personalități prezente pe Walk of Fame. "Ei sunt oamenii care au făcut totul cu pasiune iubindu-și meseria, amuzând oamenii din întreaga lume", a declarat actorul.

Michael Douglas (74 de ani), este cunoscut pentru rolul Gordon Gekkocare din pelicula ''Wall Street'', care i-a adus un Oscar. A apărut în peste 60 de filme şi producţii de televiziune, printre care serialul poliţist ''The Streets of San Francisco'' din anii '70, thrillerele psihologice ''Fatal Attraction'' şi ''Basic Instinct'' şi filmul recent ''Ant-Man'', care adaptează o serie de benzi desenate Marvel, scrie Agerpres.

Pe Walk of Fame, steaua lui Douglas a fost cea cu numărul 2.648.