Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua – Dinamo, marele derby al unui campionat mic
Steaua – Dinamo, marele derby al unui campionat mic

Steaua – Dinamo, marele derby al unui campionat mic

Cel mai atractiv meci al Ligii I se dispută, în această seară, de la ora 21.00, pe „Arena Națională”. „Câinii” și-au umilit rivalii, în tribune, încă de marți, fără să fie prezenți pe „Arena Națională"

Steaua și Dinamo se întâlnesc, în această seară, de la ora 21.00 (în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV), în „Unicul Derby”, clasicul fotbalului românesc.

O partidă care înseamnă unul dintre puținele puncte de atracție ale anemicului campionat intern. Confruntarea din etapa a 5-a aduce față în față două combatante cu stări de spirit diferite. Steliștii vin după ce au suferit un electroșoc la mare voltaj, în partida dispuată, marți cu Manchester City (scor 0-5), în prima manșă a play-offului Ligii I.


FOTO: Ioan Andone a câștigat titlul cu Dinamo în 2004Meciul vieții pentru Reghecampf

Dinamoviștii n-au ieșit nici în această stagiune în Europa și dau impresia că pe plan intern se descurcă foarte bine, sub comanda lui Ioan Andone. Echipa din Ștefan cel Mare se află pe prima poziție a clasamentului, cu trei victorii și un egal. Și rivalii „câinilor” se descurcă bine în modesta competiție internă, acolo unde au bifat trei victorii din trei partide disputate. „Pentru mine, meciul vieții este cel cu Dinamo, nu cel cu Manchester City”, spunea Laurențiu Reghecampf, tehncianul Stelei, înaintea confruntării de coșmar cu trupa engleză.

„Reghe” are șansa să se reabiliteze, împreună cu oamenii săi, în această seară, mai ales „roș-albaștrii” au fost umiliți, mariți, de rivalii din Ștefan cel Mare.

Un singur succes în sezonul precedent

Coregrafia regizată pe „Arena Națională” de dinamoviști, și afișată de steliști, îi va urmări pe aceștia din urmă multă vreme. „Vedem noi cine e mai bun la meciul direct Contează ce se înâmplă pe teren " au spus jucătorii Steei, încercând să mute centrul de intees spre teren. În sezonul trecut, Steaua si Dinamo s-au întâlnit de șase ori. Cele două mari rivale au remizat de cinci ori, iar „roș-albii” au obținut singurul succes, în sezonul regulat al campionatului, pe teren propriu, scor 3-1.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: