Evenimentul Zilei > Social > Statuile Vivante vin în Crângași
Statuile Vivante vin în Crângași

Statuile Vivante vin în Crângași

„Regina Maria a României”, dar și teme precum „Love story”, „Menuet”, „Seducție”, „Santa Lucia” sau „Contele și Contesa” vor prinde viață în weekend prin intermediul actorilor Teatrului Masca. Personaje îndrăgite, costume spectaculoase și jocul de excepție vor face din Parcul Crângași o sală de spectacole în aer liber la cea de-a V-a ediție a Festivalului Inter național de Statui Vivante.

● Teatrul Țăndărică dă startul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”. Spectacolele se vor juca atât la sediul din Sala Lahovari, cât și în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu). Astăzi, de la ora 11.00, parcul găzduiește spectacolul „Regele Mincinoșilor”, iar mâine, de la orele 10.00 și 12.00, „Capra cu trei iezi” se joacă în aer liber

● „Dezastrul din San Andreas” se dezlănțuie pe marile ecrane. Filmat în amplasamente superbe, acţiunea îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn („Călătoria 2: Insula Misterioasă”).

● Astăzi, în parcarea București Mall, are loc întâlnirea pasionaților de automobile istorice americane, „Retro American Muscle Cars”, la care vor participa vedete precum Roxana Ciuhulescu, Vladimir Drăghia, Corina, DJ Hara, Rita Mureșan și Julia Jianu.