De ce ar trebui să puneți spumă de ras pe oglinda din baie și limonadă în vasele cu flori

De ce ar trebui să puneți spumă de ras pe oglinda din baie și limonadă în vasele cu flori

Poate nu ştiaţi dar pulverizarea spumei de ras pe o oglindă poate stopa aburii atunci când faceţi duși . Cercetare mai arată că dacă puneţi limonadă în vasul cu flori viaţa se prelungeşte.

Punerea limonadei într-o vază de flori și spumă de ras pe oglinzile din baie poate părea puțin excentrică. Dar acestea sunt printre cele mai bune sfaturi, spun experții în curățare. Sfatul a fost testat de Institutul "Bun pentru îngrijire", iar cercetătorii spun că "Internetul este plin de sfaturi de curățare - de la sublim până la ridicol" şi din acest motiv au căutat câteva soluţii cu rezultate sigure.

Sfaturi care funcționează:

1. Spălați oglinda cu spumă pentru a opri aburul: Puneţi spuma pe o cârpă curată și ștergeți oglindă până când este curățată. Când veți face duș oglinda ca rămâne perfectă.

Ne puteți urmări și pe Google News

2. Un castron cu puţin oțet neutralizează mirosurile de țigară: Puneți două linguri de oțet într-un vas și lăsați-l peste noapte într-o încăpere unde s-a fumat, cu ușa închisă. Oțetul ajută la neutralizarea mirosurilor de fum.

3. Limonada în apa din vază prelungește durata de viață a florilor tăiate: Dupa experimentele cu aspirina, cercetatorii au descoperit că adăugând câteva linguri de limonadă  prelungeşte durata de viaţă a florilor tăiate.. Băutura poate avea calități antibacteriene, în timp ce zahărul poate hrăni planta.

4. Daţi cu pe săpun pe un fermoar, va aluneca perfect: Acest truc simplu funcționează bine, dar nu durează, așa că va trebui să reaplicați pe măsură ce acesta se îndepărtează. Săpunul acționează ca un lubrifiant, dar trebuie să aveți grijă să nu se atingă de țesătură.

5. Fixativul de păr îndepărtează cerneala permanentă de pe suprafețele dure: Pulverizarea spray-ului pe o pată de cerneală, sau peste petele de vin roșu este o metodă cu rezultate imediate. Nu trebuie decât să spălaţi ţesătura ulterior.

6. Un fier de călcat încins bine scoate picăturile de ceară de pe țesătură: Puneți un fier încins peste o hârtie apoi o aşezaţi pe petele cu ceară.  În cele din urmă, spălați materialul. Căldura fierului transformă ceara în lichid - permițându-i să fie transferată pe o altă suprafață absorbantă, notează dailymail.co.uk