După ce în presă apăruseră informații cu privire la ameliorarea stării sale de sănătate, ba chiar s-a vorbit despre o ieșire din comă, medicii de la Elias lămuresc lucrurile: Mario Iorgulescu nu a ieșit din comă, starea lui fiind în continuare una gravă, informează cancan.ro! Pacientul rămâne internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a doctorilor.

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu a fost preluat la începutul acesti săptămâni de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În cauză s-a deschis un dosar in rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident rutier pe Șoseaua Chitilei, din București, în urma căruia șoferul unui alt autoturism și-a pierdut viața. Este vorba despre Dany Vicol, un tânăr de 34 de ani, tată a doi copii. La o viteză de 240 km/h, mașina lui Mario Iorgulescu, un Aston Martin, a suferit daună totală.

Probele recoltate lui Mario Iorgulescu au arătat că acesta avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.