Evenimentul Zilei > Actualitate > Spectacol inedit în Parcul Tineretului. Doi ELEFANŢI imenşi vor face SHOW
Spectacol inedit în Parcul Tineretului. Doi ELEFANŢI imenşi vor face SHOW

Spectacol inedit în Parcul Tineretului. Doi ELEFANŢI imenşi vor face SHOW

Aventura promisă de artiştii Circului Globus se mută miercuri, 14 octombrie, pentru câteva ore, pe străzile Bucureştiului.

Doi elefanţi imenşi, zebre, cai şi căţei vor oferi un adevărat spectacol în Parcul Tineretului. Se anunţă mare petrecere la intrarea dinspre Gheorghe Şincai acolo unde se dă startul unei noi stagiuni Circ & Variete Globus Bucureşti.  Îmbrăcaţi în haine de gală artiştii circului vor defila alături de oaspeţi din străinătate însoţiţi de cele mai exotice patrupede .

Acestea vor putea fi admirate de toţi cei care se vor afla în zonă începând cu ora 15.00, apoi de la ora 16.00 artiştii şi patrupedele vor da o mică reprezentaţie pentru toţi cei prezenţi în zonă.

Parada animalelor artiste va fi un preambul la ceea ce urmează să se petreacă în deschiderea stagiunii 2015 – 2016 de la Circ Variete Globus Bucureşti, acolo unde “Arca lui Noe” – noul spectacol al toamnei vă aşteaptă începând cu data de 17 octombrie 2015 de la ora 15.00 şi 18 octombrie 2015 de la ora 15.00. 

Din această toamnă, micii şi mai marii spectatori se pot întâlni cu artiştii circului de mai multe ori pe săptămână decât până acum căci din 30 octombrie adăugăm ore de spectacol suplimentare, potrivite pentru orice familie: vineri seara, de la ora 19.00, sâmbăta după-amiaza, de la ora 15:00, şi duminică, dimineaţa de la ora 11:00 şi după-amiaza, de la ora 15:00.

Preţurile pornesc de la 25 de lei şi se opresc la 60 RON în funcţie de locul ales în sală iar biletele au fost deja puse în vânzare la Casa de Bilete a Circ & Variete Globus Bucureşti deschisă de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00.