Evenimentul Zilei > Actualitate > Spargere ca-n filme, eșuată, la un mall din Constanța. De ce s-au speriat hoții
Spargere ca-n filme, eșuată, la un mall din Constanța. De ce s-au speriat hoții

Spargere ca-n filme, eșuată, la un mall din Constanța. De ce s-au speriat hoții

Polițiștii din Constanța efectuează cercetări într-un mall de la marginea orașului după ce indivizi necunoscuți au spart tavanul unității, au intrat în incintă pentru a fura însă, după ce s-a declanșat alarma, au fugit fără ca , aparent, să sustrage ceva.

Potrivit primelor informații, hoții și-au pregătit jaful dar nu l-au mai putut duce la îndeplinire, deși  reușiseră să pătrundă în interirul mallului. Tăiaseră tavanul. Nu știau că supermarketul, deși nu are pază umană, deține sistem de supraveghere video și de alarmă. Se pare că, aceasta din urmă s-a declanșat chiar când ei ajunseseră în apropierea raionului de Tutunuri. Polițiștii investighează cazul și încearcă să dea de urma hoților.

Intrușii nu au avut ”norocul ” altor hoți din luna octombrie, anul trecut, când, prin aceeași metodă, decupând tavanul, au intrat într-un supermarket din Constanța și au spart casa de schimb valutar din incintă, dispărând cu aproape 200.000 de euro. Ei s-au folosit de un flex pentru deschiderea seifului cu valori. Fumul degajat de polizor a declanșat, atunci, sistemul de alarmă, dar până la sosirea polițiștilor hoții apucaseră să golească unul dintre compartimentele seifului și să fugă