Evenimentul Zilei > Actualitate > Sora Aurei Ion: În ultimele 18 luni au fost 3-4 accidente aviatice. Nu se dorește aflarea adevărului | VIDEO
Sora Aurei Ion: În ultimele 18 luni au fost 3-4 accidente aviatice. Nu se dorește aflarea adevărului | VIDEO

Sora Aurei Ion: În ultimele 18 luni au fost 3-4 accidente aviatice. Nu se dorește aflarea adevărului | VIDEO

Sora Aurei Ion, Mariana Ciucă, a declarat, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că este foarte grav ce se întâmplă în România, având în vedere că în ultimele 18 luni au fost 3-4 accidente aviatice. Pe de altă parte, ea a subliniat că în legătură cu tragicul accident aviatic din Apuseni nu se dorește aflarea adevărului.

"În ultimele 18 luni au fost circa trei, patru accidente aviatice. (…) Nu se dorește aflarea adevărului. Suntem blocați în momentul de față. Se dorește îndreptarea crimei (cazul accidentului din Apuseni) către cei care au murit, dar nu este corect. Vedem că sunt nereguli la nivel intern. Nimeni nu vrea să își asume responsabilitatea", a spus Mariana Ciucă.

Potrivit poliței, familia Aurei Ion a fost despăgubită de compania de asigurări Omniasig cu suma de 287.500 euro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.