Evenimentul Zilei > Actualitate > Sondaj Reporter Virtual: B1 TV, cel mai echilibrat post de ştiri în ce priveşte scandalul din USL
Sondaj Reporter Virtual: B1 TV, cel mai echilibrat post de ştiri în ce priveşte scandalul din USL

Sondaj Reporter Virtual: B1 TV, cel mai echilibrat post de ştiri în ce priveşte scandalul din USL

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Reporter Virtual printre cititorii proprii, B1 TV a reflectat cel mai echilibrat scandalul actual din USL.

“Odată cu reconfigurarea scenei politice, asistăm și la o repoziționare a televiziunilor de știri. Unele s-au implicat în acest scandal în calitate de actori politici, aliniindu-se în spatele actorilor politici, fie în spatele PSD, fie în spatele PNL. Altele au încercat să mențină un echilibru în relatările jurnalistice despre părțile implicate în conflict”, menţionează Reporter Virtual.
La întrebarea “Care a fost cea mai echilibrată televiziune de știri în scandalul PSD – PNL?”, cititorii Reporter Virtual au indicat B1 TV în proporţie de 44,96%. Pe locul doi s-a situat Digi 24, cu 31,65%.
Pe ultimul loc la situate România TV, cu 1,08% din voturi, în timp ce Antena 3 a înregistrat 2,34%.
Un procent important, 8,63% au considerat că niciuna dintre televiziunile de știri naționale prezente în sondaj nu a fost echilibrată.

La sondaj, care a avut loc sâmbătă şi duminică, au participat 556 de cititori ai Reporter Virtual.