Evenimentul Zilei > Monden > Soluție în vreme de pandemie. Nelson Mondialu își satisface viciul în propria sufragerie
Soluție în vreme de pandemie. Nelson Mondialu își satisface viciul în propria sufragerie

Soluție în vreme de pandemie. Nelson Mondialu își satisface viciul în propria sufragerie

Mare amator de jocuri de noroc, extravagantul Nelson Mondialu și-a instalat două aparate de păcănele în propria sufragerie.

Ca să evite deplasările la sălile de jocuri, mai ales în această perioadă dificilă de pandemie, în care autoritățile au impus tot felul de restricții, Nelson Mondialu și-a creat condițiile necesare pentru a-și satisface viciul în propria sufragerie.

El a ținut să se laude cu acest lucru într-un clip video pe care l-a încărcat pe contul său de YouTube. Cu acest prilej, Nelson a povestit și cum a ajuns în posesia echipamentelor respective. Astfel, se pare că vedeta ar fi semnat un contract de promovare cu un cazino, iar la schimb, pentru a-i răsplăti serviciile, reprezentanții acestuia i-au oferit cele două aparate de păcănele, la care să se joace ori de câte ori are chef, ziua sau noaptea.

„Pentru că suntem asociați, eu am făcut un contract cu o anumită firmă și am primit din partea contractului, cadou, două păcănele. Vă spun imediat cu cine am semnat contractul. Îți ia și banii”, a povestit Nelson în clipul de pe YouTube, conform wowbiz.ro.

A pierdut o avere la jocuri

Extravagantul personaj este cunoscut pentru viciul jocurilor de noroc, care îl încearcă încă din perioada tinereții și din cauza căruia a pierdut o avere. Nelson Mondialu a recunoscut că a intrat prima dată într-un cazino în 1998. Se întâmpla în Ungaria, locație în care a pierdut sume foarte mari de bani.

„Eu am pierdut foarte, foarte mulți bani la păcănele. Am pierdut 3 apartamente, am avut 6 mașini. Eram jucător nu numai de păcănele, dar și la cazinouri. Am jucat și în Ungaria și în Austria, dar cel mai mult m-am rupt la noi în țară”, a povestit Nelson Monidalu.

În urmă cu ceva vreme, el își îndemna susținătorii și cunoscuții, care îi împărtășesc viciul, să se controleze și să joace responsabil, astfel încât să nu-și piardă toată agoniseala. El a povestit că a fost martorul unei scene teribile, într-o sală de jocuri din Timișoara, unde un bărbat care a pierdut 30.000 de euro, a luat-o la bătaie pe femeia de la casă, după ce mai întâi a cerut să-i restituie banii pierduți.

„Jocurile de noroc sunt ca un labirint. Greu poți să ieși și în același timp, îți pierzi mințile, pentru că nu știi cum să scapi”, spunea Nelson.