Evenimentul Zilei > Justitie > Socrul lui Sebastian Ghiţă, cu sechestru pe cont de la DNA după dezvăluirile despre Kovesi
Socrul lui Sebastian Ghiţă, cu sechestru pe cont de la DNA după dezvăluirile despre Kovesi

Socrul lui Sebastian Ghiţă, cu sechestru pe cont de la DNA după dezvăluirile despre Kovesi

Socrul lui Sebastian Ghiţă, Dumitru Cârstea, s-a trezit cu contul bancar blocat de DNA după ce a dezvăluit că Laura Codruţa Kovesi a participat la o petrecere alături de fostul deputat.

Acesta a declarat pentru EVZ că a observat că are contul blocat în timp ce încerca să plătească cu cardul la un magazin. „Ieri după-amiază, aflându-mă la un magazin, am încercat să plătesc cu cardul, iar vânzătoarea mi-a spus că nu poate fi utilizat acel card. Am fost dimineaţă la bancă şi am aflat cu stupoare că am un sechestru de la DNA. Am formulat o cerere la bamcă să văd despre ce e vorba, nu ştiu ce relaţie este între DNA şi bancă. Au spus că nu pot soluţiona cererea pe loc. Poate după ce am dat acea declaraţie publică prin care confirmam că Kovesi a fost acasă la Ghiţă vor să îmi închidă gura. Dar de ce a venit DNA peste mine? Eu nu am vorbit de instituţie, eu am vorbit de Kovesi”, a declarat socrul lui Sebastian Ghiţă. 

Dumitru Cârstea, una dintre persoanele care este prezentă în fotografia pe care Sebastian Ghiță i-a arătat-o lui Cristoiu a intervenit în direct la România TV pentru a confirma existența acelei fotografii și tot ce a precizat ginerele său în interviu.

„Mă bucur că am posibilitatea să confirm aici că dna Laura Codruța Kovesi minte domnule Ciutacu”, a spus Dumitru Cârstea.

„M-a apăsat pe suflet această minciună a lui Kovesi. Eu sunt cel cu părul cărunt din acea poză. Sebastian Ghiţă are o singură casă. Laura Codruţa Kovesi e cea care minte. Eu am fost invitat o singură dată când era şi Kovesi acolo. Era o petrecere privată, prietenească, de familie. A stat 6-7 ore acolo. Nu a venit legată sau în cătuşe. Era o relaţie evidentă de prietenie între ei, se tutuiau”, a precizat Cârstea.